Jasně! Tímto se náš ústav omlouvá...yoby píše:Prd, nemá to CB anténu na střeševcar píše:Podle spešl znaku na masce bych to viděl na Janu blondýnu, nebo blbě vidím?

Jasně! Tímto se náš ústav omlouvá...yoby píše:Prd, nemá to CB anténu na střeševcar píše:Podle spešl znaku na masce bych to viděl na Janu blondýnu, nebo blbě vidím?
Ale zase má díry na stěrače světel.yoby píše:Prd, nemá to CB anténu na střeševcar píše:Podle spešl znaku na masce bych to viděl na Janu blondýnu, nebo blbě vidím?
Koukám, že je docela drsnej na disky....st_Andy píše:a helemese, kdopa kdopa, copa copa, neco na eR s oranzovou atacamou mi tady pred chvili priparkovalo za rohem kolem pracovniho baraku..![]()
nekdo z fora na blizko-vychodni navsteve?
855THOmasoj píše:kohopak jsem to dneska potkal kolem 11:20 na Husovce v ČB? zelená v70 I (nebo 850? viděl jsem jen zezadu) s losíkama a nápisem volvoklub na zadním skle?
Pokud bys mel tazne, tak bys mu mohl jeste udelat znacku na pamatku, jinak ostrikovace a osprchovat celni sklo...hajzlikovismolda píše:Dneska jsem v Jablonci nad Nisou mával na tmavě modrou čtyřicítku a mám pocit že to dokonce byl sedan...a pak na stříbrnou 855...možná že mával týpek ve 40tce, ale v osumpadine seděl nějakej mamlas![]()
Jinak cestou do Jablonce mě vyblikal nějakej magor s Ochcávií Skaut - situace takováto: jízda do kopce s rychlým a pomalým pruhem, pomalého už zbývalo asi 10m tak jsem jel v rychlém a přiřítil se za mě blbeček v bílý košili se Scoutem a hrozně na mě blikal jakože ať uhnu do pomalýho pruhu (který už prakticky nebyl). Jelikož jsem teda neměl kam uhnout tak jsem ho měl kdesi u zadnice a jel si svojí rychlostí. Celou dobu se na mě pak lepil jak magor kousek za zadkem, tak jsem podřadil a ujel mu tak že mě vůbec nestíhal dojet což jako majitel škodovky absolutně neunesl a začal mě zezadu vyblikávat. Tak dostal záblik mlhovek...tak já nevím...asi neunesl že s tou srágorou nedokáže dohnat ani takovou černou rakev jako mám já...většinou jsem na silnici kliďas ale tohle mě teda pěkně namíchlo.
Docela by mě zajímalo, jak to děláte. Takovouto hodnotu jsem na palubním PC ještě neviděl a obávám se, že ani neuvidím...Bamboootscha píše:Mne se zvedla prumerna spotreba, ktera po 130km klidnou jizdou byla 6,2l, na 8,7l
Uživatelé procházející toto fórum: Weight