Přikládám pár foto z mobilu a jen ty co se trochu povedly. Fotilo nás víc, tak doufám, že nějaký fotograf dodá více foto.
Děláte tu pěknej bordel, Příště jak to neuděláte pořádně tak to rovnou smažu. Nyní musíte vydržet než to trochu uklidím.t-mustang píše:Kluci pěkné fotky ,marně čekám na další,ale musím říct že to máte dopletené,máte to i v proběhnutých srazech a v začínajících,nebo jak bych to řekl.
Roztřiďte to ,ať je to přehledné,prosím ,prosím,je tam toho moc.
A kolik bys jich chtěl vidět?t-mustang píše:Kluci pěkné fotky ,marně čekám na další.
O něčem bych věděl. Když už se tak setkáváme a srážíme. Tak si říkám, že by nebyla marná, nějaká klubová zástava, vlajka, prapor, plakát nebo tak něco. Je mi jasné, že momentálně nic takového klub nemá. Ale srazy a minisrazy pořádají prakticky pořád ti samí lidé. Takže pokud by každý měl něco takového, čím by se při každém srazu prakticky klub prezentoval, tak by si nás víc lidí všimlo.jojo píše:Moc hezký, pánové, jen tak dál!!! Pokud by vás klub nebo rada mohli nějak podpořit dejte vědět.
Má, ale asi se neví u koho skončil. Tuším že se z klubových peněz pořizoval Transparent a Volvostan. Na Tálském mlýně ještě byl, pak jsem ho zahlídl na nějakejch fotkách, nedávno to někdo hledal.jarek.krizan píše: Tak si říkám, že by nebyla marná, nějaká klubová zástava, vlajka, prapor, plakát nebo tak něco. Je mi jasné, že momentálně nic takového klub nemá.
A hledám stále (ten transparent)Jarda S40 píše: nedávno to někdo hledal.
Tak si něco necháme vyrobit, ne? Jako jediní dva členové v širokém dalekém okolí Zlína.jarek.krizan píše:O něčem bych věděl. ]Když už se tak setkáváme a srážíme. Tak si říkám, že by nebyla marná, nějaká klubová zástava, vlajka, prapor, plakát nebo tak něco.
Nechci předbíhat, ale vypadá to, že se už na tom pracuje.libre píše:Tak si něco necháme vyrobit, ne? Jako jediní dva členové v širokém dalekém okolí Zlína.jarek.krizan píše:O něčem bych věděl. ]Když už se tak setkáváme a srážíme. Tak si říkám, že by nebyla marná, nějaká klubová zástava, vlajka, prapor, plakát nebo tak něco.
Už si ani nevzpomínám, kdy jsem naposledy slyšel tak nádhernou brilatní švédštinu. A ten libozvučný Goteborgský přízvuk.Pavel-K píše:Jak asi ... plynně švédsky..... I když .... když padla řeč na sponzoring...... a jeho XC70, dělal, že nerozumí.
Mimochodem jsme se domluvili s kolegou ze Švédska mnohem lépe než z některými kolegy - viz jiné topiky v tomto čase, což mě samozřejmě šíleně mrzí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé