Ted nevim co si mam koupit, zase sem na zacatku

Vzdyt jak koukam, neni clenem VK ani jeden z vas, tak se pochlapte ne?klopy píše: Jinak to bylo moc fajn a jsem rád, že jsou ve Volvoklubu tak super lidi.
Rozumim, ste proste babyklopy píše:Myslel jsem lidi z internetového VolvoklubuMně osobně to tak zatím stačí:-)
pekelnik píše:koukam, ze se sraz povedl. prima.
samej predohrab co? kde jste nechali historicke vozy,jako 200,700,900, S90?![]()
Jsem v japonsku a tak jsem teda fakt nemohl prijet. treba priste.
No bodejť by ti to nestačilo. Ale i ten internerovej klub (jak říkáš) musí na něčem běžet a někdo se o to starat a to už zadarmo zrovna nejni.klopy píše:Myslel jsem lidi z internetového VolvoklubuMně osobně to tak zatím stačí:-)
když mu to pomohloJana N.-Blondýna píše:Koukám podle fotek byl na srázku i ten pán co podle informace majitele kempu nezaplatil na srazu v Bechyni blbejch 60,- Kč za užívání sociálek. Bohužel si nepamatuji jeho jméno, vím jen, že měl tohoto pejska.
normálně si tam hrajeDeshi píše:pekelnik píše:koukam, ze se sraz povedl. prima.
samej predohrab co? kde jste nechali historicke vozy,jako 200,700,900, S90?![]()
Jsem v japonsku a tak jsem teda fakt nemohl prijet. treba priste.
Ale příště už přijeď![]()
PS: o děláš v Jap???? tam bych se chtěl taky podívat![]()
hele, to jsou 2 litry benzínuneuman zdenek píše:když mu to pomohloJana N.-Blondýna píše:Koukám podle fotek byl na srázku i ten pán co podle informace majitele kempu nezaplatil na srazu v Bechyni blbejch 60,- Kč za užívání sociálek. Bohužel si nepamatuji jeho jméno, vím jen, že měl tohoto pejska.
Michalka píše:normálně si tam hrajeDeshi píše:
Ale příště už přijeď![]()
PS: o děláš v Jap???? tam bych se chtěl taky podívat![]()
![]()
ale má to jednu výhodu mám teď víc jak měsíc sama pro sebe 3Volva
derek píše:hele, to jsou 2 litry benzínuneuman zdenek píše:
když mu to pomohlo![]()
pěknej pejsánek
sprintyklopy píše:Šly by tam udělat třeba i jízdy zručnosti nebo cokoliv co vás napadne:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé