Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
jak píše Piňďa. jen některé nebritské nebo předface řadičky mají tendenci směrem doleva samy vyskakovat. tak doporučuju nejprve zkusit.
sundat vrch a zkusit, jestli to jde doprava i doleva stejně (jak dát, tak i vrátit). pokud to vrácení u původní směrem z leva půjde extrémně lehce (skoro samo), pak je dobré to vyměnit celé jinak:
- i při drobném zavádění to odskočí
- při posunu do "+" to na chvíli možná hodí "D" a pak to kvůli tomu nezareaguje na to "+". u "-" to funguje dycky ok.
ono možná proto ze začátku byla sekvence směrem od sebe. bo když se dává "+", tak to nesnese, když je k tomu pohyb i jakoby směrem na střed. proto při dávání "+" je dobře to jakoby tlačit ještě víc od "D", nejen dopředu.
jde to otestovat když se stojí. dát sekvenci a pak "+" a jakoby i tlačit trochu k "D" (vlastně v tu chvíli "N"). dost pravděpodobně to najednou na chvilku ukáže "D".
a ano, pokud se to bude předělávat na řadičku s koženým krytem, je třeba přehodit řídící jednotku řadičky (je tam na osvětlení rychlostí jiný konektor). nebo to nechat být a u té nové ten vrch nezapojovat. ta jednotka se bez vytazeni řadičky dost napytel vytahuje.
_________________ .:::.Volvo S80 V8, MY2008 (severka alias black panther), Bluetooth PHM.:::. Volvo S60 T5, 2002 (zlatonka), Bluetooth PHM.:::. Bylo: Volvo S80 V8, 2007 (slovenka) .:::. Renault Laguna II, Liftback II, Privilege, 2001, V6 24V .:::. Renault Laguna I, Liftback, RXT, 1999, 1.8 16V .:::. Renault 19, Hatchback, Storia, 1993, 1.4 8V
Dobře, tohle by byl ale stejně problém pouze v manuálním modu, tzn. při zařazeném R či D to člověk nepozná.
Ale samozřejmě vyzkouším a nejlépe aby bylo vše plně funkční.
Osvětlení řadičky chci určitě zachovat, mám objednanou novou R-design.
Vyzkouším na nové jak složitě se řídící jednotka vytahuje,možná by pomohlo jen povolit 4 šrouby na čem drží cely mechanizmus a tím zlepšit přístup?
abys ty 4 šrouby povolil, tak už stejnak musíš sundat tu středovou konzoli. ale už nevím jestli to táhlo ti umožní se k tomu dostat aniž bys ho musel odpojit.
_________________ .:::.Volvo S80 V8, MY2008 (severka alias black panther), Bluetooth PHM.:::. Volvo S60 T5, 2002 (zlatonka), Bluetooth PHM.:::. Bylo: Volvo S80 V8, 2007 (slovenka) .:::. Renault Laguna II, Liftback II, Privilege, 2001, V6 24V .:::. Renault Laguna I, Liftback, RXT, 1999, 1.8 16V .:::. Renault 19, Hatchback, Storia, 1993, 1.4 8V
Tak vytažení řídící jednotky (na stole ) je vpoho, uvidíme jaky bude přístup přímo v autě..
Jinak tyčka řadičky může také zůstat původní? Neměl jsem je ještě rozdělané vedle sebe pro porovnání, ale když jsou hlavice jiné, abych je vůbec nasadil.
Příští pátek vyzvedávám novou R-design řadičku a potah, pokračování tedy za týden
Nová řadička z půlky hotová.
Ikdyž se mi podařilo řídící jednotku vytáhnout a vyměnit tak to vypadá, že jsou celkem 3 druhý konektorů pro podsvícení.
Nahoře je původní, nová jednotka z V60 měla dvojlinku, ale nová R-design řadička má pásek.
Musím tedy sehnat jednotku pro pásek a celý proces si ještě jednou zopakovat
Já vím, není to Volvo, ale měl jsem možnost si vyzkoušet trošku zajímavější V8 a musím říct, že těch + cca 105 koní oproti S80 a navíc jen na zadní nápravě má opravdu něco do sebe
měl jsem taky možnost kočírovat tuhle bestiji a zážitek je to parádní. Co už tak parádní není jsou ty plasty a zpracování jak u hračky z kinder vajca. Ale asi bych to překousnul pod návalem endorfinů a adrenalinu.
Musíš to brát tak, že je to spíš hračka než nějaký luxusní kousek a té to s klidem odpustíš.
Přeci jen je cenovka srovnatelná s lépe vybavenou octávií, 3er, MB C a podobně.. v USA s tím běžně jezdí studenti do školy, takže asi tak.
Co mě ale konečně potěšilo je ,,evropsky,, naladěný podvozek, konečně to není jen těžké neobratné auto (jako předešlé generace), ale dokáže i zatáčet A musím říct, že ani automat mi nakonec v takovém autě vůbec nevadil (pro opravdové střelce jsou navíc pádla, ale osobně bych je asi ani nevyužil).
A toto drevo co mas neni prave drevo ? som myslel ze ano. ja mam take to klasicke drevo tiez zalakovane a je to prave drevo. lebo co som daval dole hlinikovy dekor ten bol na plaste. a toto je na kovovom rame.