Hele ty....dyť jsi to ani neviděl.Scarabeus píše:Vymazlenej ten dostavník máš, to se musí přiznat...!!!

Hele ty....dyť jsi to ani neviděl.Scarabeus píše:Vymazlenej ten dostavník máš, to se musí přiznat...!!!
HELE TY... četl jsem si nejednou tvůj posun stupínek za stupínkem a třeba jen ty podsvětlené špunty na stropním panelů jsou luxusní záležitost... stejně tak jako chromové obruby na budíkách...atd. atd. prostě detaily mluví za vše ...!!! A až to uvidím, tak lehnu úžasem jako beran...z-d-e-n-a píše:Hele ty....dyť jsi to ani neviděl.Scarabeus píše:Vymazlenej ten dostavník máš, to se musí přiznat...!!!Do vymazlenýho stavu to má ještě celkem daleko...
Určitě,jenže mám větší trysky,takže selským rozumem by měla být o něco menší. I když...v Dieselpower mi říkali že není třeba s tím šachovat, u Rady v Sobíku (tam jsem nechal vyměnit trysky a seřídit vstřiky) mi říkali že je lepší to upravit. Tak si vyber...Hary píše:Pecka.
Mě na 3mg auto pokuckávalo na neutrál. Teď je 5mg co má být a je klid.
Ten to má vychytanýcico píše:Kde to je tolik snehu?
A ty budiky jsou pekne...
Tak fakt ten Pelhrimov a pan Plhaz-d-e-n-a píše:Exletiště Kámen. Za příznivých podmínek se tam nechá obstojně rajtovat ale když už je moc sněhu tak je to na houby - jezedáci si tam pak prohrnou takovouhle úzkou cestičku a je po hehe
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé