Vypadá to fakt šupovně naživo

Mimochodem SPZ bez podznačníků to taky oživí.

vím že to nejde, proto stále hledám a hledámPINĎABC píše:Znak nenasadíš původní gril, musíš koupit celé, možná by to šlo nějak udělat, ale bylo by to komplikované s nejistým výsledkem.
Jsem rád, že se vám to líbí
Chětlo by to foto před/po.PINĎABC píše:Abgreid zrcátek, přední masky a plastíků nárazníků dokončen. Další level budou chromy zadního nárazníku.
Je to tetohajnej píše:Chětlo by to foto před/po.PINĎABC píše:Abgreid zrcátek, přední masky a plastíků nárazníků dokončen. Další level budou chromy zadního nárazníku.
Aha, jsem myslel, že proto jsi prodával tu masku bez znaku, že jsi použil pouze znakPINĎABC píše:Znak nenasadíš původní gril, musíš koupit celé, možná by to šlo nějak udělat, ale bylo by to komplikované s nejistým výsledkem.
Jsem rád, že se vám to líbí
To by jsi musel i jiné lišty, protože ty chrom jsou v tom jakoby zapuštěné.Haben píše:Pindo hezke to je. Jsi se mohl ve ctvrtek pochlubit. I me modre v70 by chromove listy slusely, ale kde a za kolik sehnat? To jsem jeste neresil
Ano, je.PINĎABC píše:Co teprve T6 to musí být peklo
PINĎABC píše:Ten chip jede jako prase ze 100 na 200 co by dup, pěkně to táhne a ten zvuk jupí jouDoporučuji ho všem
je to pecka. Jak bude čas nahrají to zrychlení kluci ušatí
Aměla by i ta spotřeba spadnout??PINĎABC píše:je to od ok2ucx, bohužel po čipnutí jsem nenatankoval 100 oktanu, ale klasiku na eurooil jako rozdíl šel poznat, ale teprve včera jsem tam nalil OMW 100 a jak to ožiloty vole jsem čuměl jak péro. Vždycky jsem byl zvyklý na turbo efekt, že to jako pořádně zatlačí když tomu dáš napít, ale tady to velice příjemně zrychluje a jen podle rafičky tachometru poznáš že fest. to už jsem všechny předjel a je čas brzdit protože rychlost v autě se nezdá být taková jaká je na tachometru a pak zase po plynu a jupí v před
Spotřeba bude krapet vyšší když si takhle hraju, ale jak se nabažím budu jezdit s rozumem na klobouka. Ten rozdíl před a po je tam fakt poznat a můžu jen doporučit,
Cenu přesně neznám měl jsem to úplatkem protislužbou nebo tak nějak se to dá nazvat , ale nijak závratná nebude v přepočtu na plné nádrže bych řekl max max 3 a to jsem možná přehnal
Jj, 135kWPINĎABC píše:No to ne, ale může byt s fabriky poddimenzovanější a mít rezervu ve výkonu. Třeba brácha nedávno chipnul 2,4i na 138kw nebo tak nějak a pochvaluje si jak zvednutí výkonu tak i lepší spotřebu cca o litr.
jak dám nerez výfuk určitě se to ještě zlepší některé prameny uvádějí i 15kw to bych byl příjemně spokojený ale nečekám tolik.
Uživatelé procházející toto fórum: Tarkin