za zvýšení
 za zvýšení 
Ale hlavně proto, že máš superskvělý auta !

za zvýšení
 za zvýšení 

Díky akorát někdy mě už to tak sere ,protože třeba dneska na žlutym výměna ramen a tyček za Lemforder zvednu lehnu pod to a zase něco olej mezi převodovku a motorem takže v zimě nejspíš převodovka ven gufera a rovnou spojčičkuKrystof P. píše:Tak tobě taky dávámza zvýšení
Ale hlavně proto, že máš superskvělý auta !
 jestli to teda nepřestane týct samo ,ale o tom silně pochybuju
 jestli to teda nepřestane týct samo ,ale o tom silně pochybuju  a jednotku musim poslat Portugalcovi ,aby ji upravil ,protože na mý nejela ,ale už jsem s ním aspoň v kontaktu no prostě samej problem co ti budu vyprávět dyť to znáš
 a jednotku musim poslat Portugalcovi ,aby ji upravil ,protože na mý nejela ,ale už jsem s ním aspoň v kontaktu no prostě samej problem co ti budu vyprávět dyť to znáš 

Vždyť to jede
 Vždyť to jede 

za dobrý velmi dobrý peníze i přes investice co tam asi jsou nicméně kdo si dokáže ledacos opravit a vyměnit sám je to moc fajne
 za dobrý velmi dobrý peníze i přes investice co tam asi jsou nicméně kdo si dokáže ledacos opravit a vyměnit sám je to moc fajne  

sedan čip :
Silikonové podtlakové hadičky od IPD,membrána s pružinou taky IPD ,izolátor sání snabb,a samozřejmě zase opravy
 sedan čip :
Silikonové podtlakové hadičky od IPD,membrána s pružinou taky IPD ,izolátor sání snabb,a samozřejmě zase opravy  
  ,nic nešlo povolit odříznout trubku napertlovat holendry ,držení hadičky taky na pikaču ,ale je to a když jsem byl hotov včera a projel jsem to tak ještě to blbý ložisko prostě zase pecháček a určitě budu muset udělat zadní nápravu komplet zadní silentbloky vč.ok.
 ,nic nešlo povolit odříznout trubku napertlovat holendry ,držení hadičky taky na pikaču ,ale je to a když jsem byl hotov včera a projel jsem to tak ještě to blbý ložisko prostě zase pecháček a určitě budu muset udělat zadní nápravu komplet zadní silentbloky vč.ok.

to muselo jit uplne samo
to muselo jit uplne samo

Všechno víme
 Všechno víme 

Hmmm to víš zase byl spěch sice jsem shodil auto z panenek ,ale běžel jsem vařit výfuk u Karči ,aby to bylo ještě za světla hotový no a večer v posteli si říkám a kuva zadní kola dotáhnout povídám mamině zítra ráno až ti budu volat připomeň mi dotáhnout zadní kola no a ráno jdu ,že vyjedu abych mohl zase něco zabetonovat a bleskne mi palicí ještě se projedu než zase něco udělámmetju píše:To je práce... no hlavně že když si to byl projet že se nic nestaloVšechno víme
 a dojedu za maminou na cígo byla na denní
 a dojedu za maminou na cígo byla na denní  ,ale nezavolal jsem jí no a měl jsem štěstí teda to jo a docela z pekla ,že jsem na to přišel sice po nějaké dravější jízdě ale dobrý
 ,ale nezavolal jsem jí no a měl jsem štěstí teda to jo a docela z pekla ,že jsem na to přišel sice po nějaké dravější jízdě ale dobrý  ,
 , 

Pecka je to tvoje tohle ještě neS60 GOLD píše:Pecka

Jo čekají na odměnu ,že nepochcali kola3m3 píše:Takovy pomocnicito muselo jit uplne samo

Proto jsem to psal si muzem podat ruce, nemyslel jsem to zlePetr.Chrpa píše: Jsme na tom asi stejně

Ja jsem to tak ani nebralmetju píše:nemyslel jsem to zlePetr.Chrpa píše: Jsme na tom asi stejně

..co tak udelat v lete nejaky profi fotky 850,s70.......třeba je udelat na mini srazu ladenych Volv..
 ..co tak udelat v lete nejaky profi fotky 850,s70.......třeba je udelat na mini srazu ladenych Volv.. )
) 
 určo hlavně ,aby byl fotografS60 GOLD píše:Krasavec.......co tak udelat v lete nejaky profi fotky 850,s70.......třeba je udelat na mini srazu ladenych Volv..
)

Treba taky naladi a dojedePetr.Chrpa píše:určo hlavně ,aby byl fotografS60 GOLD píše:Krasavec.......co tak udelat v lete nejaky profi fotky 850,s70.......třeba je udelat na mini srazu ladenych Volv..
)

x 1
 x 1To je jasný, kluci! Nafotíme. Jen s tím mým doladěním si nejsem úplně jistý.3m3 píše:Treba taky naladi a dojede

nebo vetsi?
 nebo vetsi?  )
) 
 Ach ten Petr... porad mu jde jen o to kdo ma vetsi turboS60 GOLD píše:A kdy plánuješ 19T?nebo vetsi?
)

Zatím nevím ,ještě podvozek a IC a ještě nějaké drobnosti znáš to stále je co vylepšovat ,ale metju mně nasadil brouka s 22TS60 GOLD píše:A kdy plánuješ 19T?nebo vetsi?
)
 .
 .

22T?Petr.Chrpa píše:Zatím nevím ,ještě podvozek a IC a ještě nějaké drobnosti znáš to stále je co vylepšovat ,ale metju mně nasadil brouka s 22TS60 GOLD píše:A kdy plánuješ 19T?nebo vetsi?
)
.
Ale kdy to nevím u mně je to takové vždy buď najednou hop a nebo mi to trvá

Chtěl bych od do88 je to sen ,ale stále je něcoS60 GOLD píše:.........Odku budes brat IC?
 ( další auta) takže kdy nevím a odkud budu brát to zatím nevím .
 ( další auta) takže kdy nevím a odkud budu brát to zatím nevím .Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]