Ale hlavně proto, že máš superskvělý auta !
Díky akorát někdy mě už to tak sere ,protože třeba dneska na žlutym výměna ramen a tyček za Lemforder zvednu lehnu pod to a zase něco olej mezi převodovku a motorem takže v zimě nejspíš převodovka ven gufera a rovnou spojčičkuKrystof P. píše:Tak tobě taky dávámza zvýšení
Ale hlavně proto, že máš superskvělý auta !
Hmmm to víš zase byl spěch sice jsem shodil auto z panenek ,ale běžel jsem vařit výfuk u Karči ,aby to bylo ještě za světla hotový no a večer v posteli si říkám a kuva zadní kola dotáhnout povídám mamině zítra ráno až ti budu volat připomeň mi dotáhnout zadní kola no a ráno jdu ,že vyjedu abych mohl zase něco zabetonovat a bleskne mi palicí ještě se projedu než zase něco udělámmetju píše:To je práce... no hlavně že když si to byl projet že se nic nestaloVšechno víme
Pecka je to tvoje tohle ještě neS60 GOLD píše:Pecka
Jo čekají na odměnu ,že nepochcali kola3m3 píše:Takovy pomocnicito muselo jit uplne samo
Proto jsem to psal si muzem podat ruce, nemyslel jsem to zlePetr.Chrpa píše: Jsme na tom asi stejně
Ja jsem to tak ani nebralmetju píše:nemyslel jsem to zlePetr.Chrpa píše: Jsme na tom asi stejně
určo hlavně ,aby byl fotografS60 GOLD píše:Krasavec.......co tak udelat v lete nejaky profi fotky 850,s70.......třeba je udelat na mini srazu ladenych Volv..
)
Treba taky naladi a dojedePetr.Chrpa píše:určo hlavně ,aby byl fotografS60 GOLD píše:Krasavec.......co tak udelat v lete nejaky profi fotky 850,s70.......třeba je udelat na mini srazu ladenych Volv..
)
To je jasný, kluci! Nafotíme. Jen s tím mým doladěním si nejsem úplně jistý.3m3 píše:Treba taky naladi a dojede
Ach ten Petr... porad mu jde jen o to kdo ma vetsi turboS60 GOLD píše:A kdy plánuješ 19T?nebo vetsi?
)
Zatím nevím ,ještě podvozek a IC a ještě nějaké drobnosti znáš to stále je co vylepšovat ,ale metju mně nasadil brouka s 22TS60 GOLD píše:A kdy plánuješ 19T?nebo vetsi?
)
22T?Petr.Chrpa píše:Zatím nevím ,ještě podvozek a IC a ještě nějaké drobnosti znáš to stále je co vylepšovat ,ale metju mně nasadil brouka s 22TS60 GOLD píše:A kdy plánuješ 19T?nebo vetsi?
)
.
Ale kdy to nevím u mně je to takové vždy buď najednou hop a nebo mi to trvá
Chtěl bych od do88 je to sen ,ale stále je něcoS60 GOLD píše:.........Odku budes brat IC?
Uživatelé procházející toto fórum: raolsa