a zkus ten tvůj oblíbenej hammerite, měl jsem natřenou broučí předělanou ze škódy a ten kladívkovej lak tomu sluší

tu jak zde má ondra pod číslem pro dvojkový řady 1129 660-5 stála okolo 15 000 kč, již nejde objednat.)Sarkasmic píše:já to prostě chcu!!!
pokud ne sarkasmic, tak mě by určitě zajímala.moravec píše:tu jak zde má ondra pod číslem pro dvojkový řady 1129 660-5 stála okolo 15 000 kč, již nejde objednat.)Sarkasmic píše:já to prostě chcu!!!
sarkasmic a neměl bys zájem o tuto, pochopitelně až si konečně vyzvedneš to topení
jo ale zvedal jsem naposled zadní kolo a jak jistě víš devítka má hnanou zadní nápravueLzyx píše:já bych tu cihlu dal radši pod zadní kolo ... ten kopec se zdá být na druhou stranu
Ale jinak dost dobrej kočár
Na co jsem nahodou narazilOndra. píše:Stan by byla dobrá věc, nemusel bych řešit chatku do sušice, asi do toho půjdu
protože by tam pak bylo málo dvojekneuman zdenek píše:ty volve proč nebyla v sušce?![]()
![]()
hele ty ptáku to jsi nepochopil že to byl trééééniiiink na sraz aut ,všichni to s tý vaší volvorepubliky pochopili a ty jako president né ?Ondra. píše:protože by tam pak bylo málo dvojekneuman zdenek píše:ty volve proč nebyla v sušce?![]()
![]()
nebyly hotový rozvody
kujva kdy to uvidím na živo?Ondra. píše:pravidelný přísun erotiky
dojeď v pátek grilujemneuman zdenek píše:kujva kdy to uvidím na živo?Ondra. píše:pravidelný přísun erotiky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé