Dad[/size]Dural8 píše:Ztrácím se, kdopa?

Dad[/size]Dural8 píše:Ztrácím se, kdopa?
Taky postelovýkoch píše:kdyz uz tu resite ty psy...
Tak to máš recht ,ale moje milovaná si to nemyslíeLzyx píše:to láďa: koukal jsem na interier toho tvýho new eRka a musím říct, že je fakt hezkej. Oranžová kůže není špatná, ale tak světlá je taková ... uhlazenější, víc padnoucí k Volvu.
koukam že ste se tam večer asi pěkne spraskaly co :pij: :pij:Dural8 píše:Tak to byl jakotrénink na pískovnu příští měsíc ne? A stejně všichni víme, že to bylo nealko :pij:
Já ti děkuji za pochvalu.Zrovna jsem celý víkend bojoval s mojí milovanou Ivankou ohledně barvy interieru.A myslím ,že trénuje ona mněDural8 píše:Stačilo ne?
Láďo, to má smolíka a ještě neví co mluví, měl bys jí trochu trénovat, protože to je ta úplně nejvíc největší barva. PRRRostě eRRRko mno
volvo není auto, to je náboženstvíCel. píše:ahoj, psala jsem vám mailík, ale nechápu, kam se uložil:( Každopádně díky za včerejší srázek, bylo fajn vás poznat. Jsem nováček -ad volvo, máme ho pár dní, ale začínám chápat lidi, co mají celý život tuto značku:)
Pěkný fotečky.
tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzalláďa píše:Tě péro lidi. Tak s politováním musím oznámit,že moje vysněné eRko NEBUDE :ryma: :ryma: :ryma: :ryma: Páč po dlouhých perypetyjích jsem sehnal bývalého majitele a od něj jsem zjistil , že ten krasavec byl bouraný na řidičovu stranu a hodně ze zadu.Takže jsem na pokraji zhroucení.![]()
Chce se mi umřít :!: Já se toho mýho bastla snad nezbavím
Tome to už nikdy neopravíš tak jako by to bylo nové a může to být sebelépe, nic proti bouračkám, ale když už nějakou vatu cpát do eRRRka, tak ať je jako nový. Raději ještě chvíli pojezdit bastlem Láďo, nevěš hlavu a buď rád že jsi to podchytil dřív, než by bylo pozdě. Tvůj čas přijdeTOMÁŠ S80 píše:tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzalláďa píše:Tě péro lidi. Tak s politováním musím oznámit,že moje vysněné eRko NEBUDE :ryma: :ryma: :ryma: :ryma: Páč po dlouhých perypetyjích jsem sehnal bývalého majitele a od něj jsem zjistil , že ten krasavec byl bouraný na řidičovu stranu a hodně ze zadu.Takže jsem na pokraji zhroucení.![]()
tak dotahnout něco z německa? tam toho bude v německu
Ty kluku bláznivá já umím jen Česky a ŽižkovskyTOMÁŠ S80 píše:tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzalláďa píše:Tě péro lidi. Tak s politováním musím oznámit,že moje vysněné eRko NEBUDE :ryma: :ryma: :ryma: :ryma: Páč po dlouhých perypetyjích jsem sehnal bývalého majitele a od něj jsem zjistil , že ten krasavec byl bouraný na řidičovu stranu a hodně ze zadu.Takže jsem na pokraji zhroucení.![]()
tak dotahnout něco z německa? tam toho bude v německu
Durale děkuli za psychickou pomoc :ryma:Ajá se tak těšil jak pojedu na sraz v eR.Už jsem mněl domluveného lakýru na Lišty,prahy,a křídlo.Kur.va mně je smutnoDural8 píše:Tome to už nikdy neopravíš tak jako by to bylo nové a může to být sebelépe, nic proti bouračkám, ale když už nějakou vatu cpát do eRRRka, tak ať je jako nový. Raději ještě chvíli pojezdit bastlem Láďo, nevěš hlavu a buď rád že jsi to podchytil dřív, než by bylo pozdě. Tvůj čas přijdeTOMÁŠ S80 píše:
tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzaltak dotahnout něco z německa? tam toho bude v německu
mužu se zeptat jednoho znamího bazarníka co dotahava auta z německa atd . tak mě napiš udaje otom autě a ja se ho zeptam jestly by něco nepochystalláďa píše:Ty kluku bláznivá já umím jen Česky a ŽižkovskyTOMÁŠ S80 píše:
tak jestly je to dobře spravene tak bych to RRRRRRRrrrko vzaltak dotahnout něco z německa? tam toho bude v německu
![]()
,ale jestli mi stím chceš pomoct budu rád za jakou koliv pomoc
jj chapu ja až budu mít přestavěnou S80 tak to taky bude bastlDural8 píše:Tome to už nikdy neopravíš tak jako by to bylo nové a může to být sebelépe, nic proti bouračkám, ale když už nějakou vatu cpát do eRRRka, tak ať je jako nový. Raději ještě chvíli pojezdit bastlem Láďo, nevěš hlavu a buď rád že jsi to podchytil dřív, než by bylo pozdě. Tvůj čas přijdeTOMÁŠ S80 píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé