Dobrý postřehkarelvolvo píše:U fotky má napsáno ochrana proti kunám !Nosound89 píše:Určitě ne, ale spíš by mě zajímal význam (jako ochrana před proražením je měkké).

Dobrý postřehkarelvolvo píše:U fotky má napsáno ochrana proti kunám !Nosound89 píše:Určitě ne, ale spíš by mě zajímal význam (jako ochrana před proražením je měkké).
Bylo to jediné funkční řešení, které se mi osvědčilo proti vstupu kunám do motorového prostoru:) Již 1,5 roku to tam mám a je klid. Tlapky pokaždé ze směru od katu, tak jsem se na.ral, sundal jsem ty dvě příčky pod katem a vložil jemné pletivo, co se dávalo do králikáren3m3 píše:Budu drzej ale to pletivo zespod je davany z vyroby?
Děkuji3m3 píše:Chvalim napad,provedeni a celkovou myslenku
Pěknémartinopel píše:Konečně Royal dostal nové brzdy.Tentokrát komplet včetně třmenů.
martinopel píše:Konečně Royal dostal nové brzdy.Tentokrát komplet včetně třmenů.
Kotouče Brembo Max,nové brzdiče a desky taktéž Brembovityjan píše:martinopel píše:Konečně Royal dostal nové brzdy.Tentokrát komplet včetně třmenů.
Náboj včetně závitů je stříknutý nějakým mazivem nebo to je barva?
Petr.Chrpa píše:Včera přišla upravená jednotka od Portugalce ještě večer jsem ji tam strčil a dnes ráno byl opatrně projet ještě tam musím už dát přídavnej budík pro přesnější kontrolu tlačí to hodně za bílé polea jede to jak kráva
jsem spokojen ,ale nevím jak dlouho
doufám,že na dost dlouho.
KrásnýNimrod píše:nandal jsem nový žárovičky do klimy (snad budou fungovat, chtělo by to tmu) a zas jsem si hrál s dřevem (a nerezí)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé