Je to auto ve kterém se bude jezdit primárně s malým a tam se očekávají nějaké skvrny ať už od jídla či pití.Dural8 píše: 21 led 2021 12:32 Popravdě mám pocit, že ta celokůže není až taková MEGA vzácnost, ale fajn to je, i třeba z hlediska údržby, že na to stačí kvalitní věci k ošetření pravé kůže a to všude. Ale teď když to vnímám po upozornění z vedlejšího inzerátu na V70 OR tak těch aut je dost.
Elektrické víko kufru je možná machrovina, ale až Tě potká zámek tak "Dobrý den" - "10000" - "Nashledanou". Nehledě na to, že je to pomalé, takže se dá stihnout i zavírat kuft, nasednout do auta a rozjet se (třeba při rychlém podávání něčeho z kufru běhěm cesty) a v tu chvíli se to zavírat přestane. Normálně bys "prásknul dveřma" a tadá...takhle musíš vystoupit a vše znovu opakovat (pokud nemáš modul na zavírání klíčkem).
Ale jinak si myslím, že to bude fajn povoz, já na ní taky koukal, ale nemá tažný, tak jsem do toho nešel![]()
Z mé strany překopat na R-design a hlavně přiznat koncovky výfukulabanos píše: 21 led 2021 12:37 Co je na autě potřeba udělat? Cena z inzerátu se zdála být dost slušná.
Otevírání a zavírání kufru alespoň u XC70 jde i tlačítkem nalevo od volantu - u tlačítka otevírání víka palivové nádrže......Dural8 píše: 21 led 2021 12:32 Popravdě mám pocit, že ta celokůže není až taková MEGA vzácnost, ale fajn to je, i třeba z hlediska údržby, že na to stačí kvalitní věci k ošetření pravé kůže a to všude. Ale teď když to vnímám po upozornění z vedlejšího inzerátu na V70 OR tak těch aut je dost.
Elektrické víko kufru je možná machrovina, ale až Tě potká zámek tak "Dobrý den" - "10000" - "Nashledanou". Nehledě na to, že je to pomalé, takže se dá stihnout i zavírat kuft, nasednout do auta a rozjet se (třeba při rychlém podávání něčeho z kufru běhěm cesty) a v tu chvíli se to zavírat přestane. Normálně bys "prásknul dveřma" a tadá...takhle musíš vystoupit a vše znovu opakovat (pokud nemáš modul na zavírání klíčkem).
Ale jinak si myslím, že to bude fajn povoz, já na ní taky koukal, ale nemá tažný, tak jsem do toho nešel![]()
Shockey píše: 21 led 2021 15:53 Deshi: měl jsem tři XC70 P3 (2008, 2009 a 2016) a ani u jedné nešlo kufr zavřít čudlem vedle volantu/ovládání světel. Pouze otevřít...
A tlačítko na kufru nemáš? Že by to bylo nějak propojené.
Není kůže jako kůže. Dělalo se více typů a tohle je ta nejlepší co se tam dala dát. 99% V70tek má buď obyč kůži a nebo odvetrávané což je taky horší kůže.Dural8 píše: 21 led 2021 12:32 Popravdě mám pocit, že ta celokůže není až taková MEGA vzácnost, ale fajn to je, i třeba z hlediska údržby, že na to stačí kvalitní věci k ošetření pravé kůže a to všude. Ale teď když to vnímám po upozornění z vedlejšího inzerátu na V70 OR tak těch aut je dost.
Je to přesně jak píšeš, souhlas.Nosound89 píše: 21 led 2021 13:24 Je to auto ve kterém se bude jezdit primárně s malým a tam se očekávají nějaké skvrny ať už od jídla či pití.
Proto to nesměla být látka, ani světlá kůže. Černá kůže bude snad nejlepší možná varianta.
Blis- ne že bych ho nějak aktivně využíval (dle mě strašně moc planých poplachů), ale na autě se mi líbí už jen z toho důvodu jak ty zrcátka s kamerkama vypadají, bez blisu to je takové ,,suché,,.
Keyless- člověk si strašně rychle zvykne. Navíc nemusí dávat klíček do spínačky, která se alespoň nemá šanci pokazit.
A to el. otevírání kufru ano, pouze jako machrovina, ale u takového auta to prostě vypadá tak nějak lépe.
Z mé strany překopat na R-design a hlavně přiznat koncovky výfukulabanos píše: 21 led 2021 12:37 Co je na autě potřeba udělat? Cena z inzerátu se zdála být dost slušná.![]()
Bohužel i nová Volva od MY21 též nemají přiznané koncovky. Snad jen Rdesign má. Divná to doba.Dural8 píše: 21 led 2021 20:22Je to přesně jak píšeš, souhlas.Nosound89 píše: 21 led 2021 13:24 Je to auto ve kterém se bude jezdit primárně s malým a tam se očekávají nějaké skvrny ať už od jídla či pití.
Proto to nesměla být látka, ani světlá kůže. Černá kůže bude snad nejlepší možná varianta.
Blis- ne že bych ho nějak aktivně využíval (dle mě strašně moc planých poplachů), ale na autě se mi líbí už jen z toho důvodu jak ty zrcátka s kamerkama vypadají, bez blisu to je takové ,,suché,,.
Keyless- člověk si strašně rychle zvykne. Navíc nemusí dávat klíček do spínačky, která se alespoň nemá šanci pokazit.
A to el. otevírání kufru ano, pouze jako machrovina, ale u takového auta to prostě vypadá tak nějak lépe.
Z mé strany překopat na R-design a hlavně přiznat koncovky výfuku![]()
Jenom koncovky na výfuku nepřiznávej, koncern je teď přestává též přiznávat a tak to bude zase coooooolpro všechny
![]()
Uz jsme ji ukazovali ve vedlejsim inzeratu o V70 OR
Za me, krom masirky, neni ceho litovat.hajnej píše: 21 led 2021 22:05 Ahaaa. Tak to moje prdel ještě nezkusila. Zatím jen tu druhou variantu. Tu máme v S80. Tak snad to nikdy nezkusím, ať nemusím litovat.
Kdovi jak je to u tehle novotyShockey píše: 21 led 2021 22:15 Mam interier Inscription i s kozenou palubkou, sedacky jsou vyhrivany/ventikovany. Ve vypisu VIN je napsany "Softleather Inscrip, Offblack". Co je to teda za kuzi?
Uživatelé procházející toto fórum: Haben, TMatura