Tak držím palce, ať je vše již ok a užíváš si jen ježdění bez poruch!raolsa píše:Takže včera dorazily díly, ložisko kola jsem tam vrazil hned jak jsem přijel z práce a zrovna udělal 70 km dlouhou zkušební jízdu. Hukot zmizel a já si vychutnával opět tichou jízdu.
A dneska jsem z auta zase udělal AWD.
Další zkušebka proběhne asi zítra, ale doufám, že všechno bude v pořádku a Volvík mi bude dál pár set tisíc km sloužit bez poruch.![]()
![]()
Tu jsem měnil loni a na to jak je malá, tak dělala pěkný rámus.raolsa píše:Díky![]()
Ještě mě čekají přední brzdy a při montáži diferáku jsem objevil vychozenou tyčku zadního stabíku, ale to je spotřebák, to do poruch nepočítám.
Origo Volvo.Codyhuman píše:Jakou značku jsi tam dal?
Petr Marek píše:Já jen Crosse umyl a již týden vyjadřuji na zadním okně svůj názor aniž by mi nějaký číňan nebo zemanovec to okno rozbil.
Nechybí - je uvnitř! Na to aby byla zvenku je to málo hranaté.3m3 píše:Nechybi ti na tom okne jeste jedna nalepka???
No jo! Severní Morava. Ta je rudá jako milošovy trenky!cico píše:Petr Marek píše:Já jen Crosse umyl a již týden vyjadřuji na zadním okně svůj názor aniž by mi nějaký číňan nebo zemanovec to okno rozbil.
Ano, tuto větu říkám vždy po volbách.PINĎABC píše:To se mi snad zda
Nevzdávej to a pruď je! Je docela smutné, že nevydržela víc než rok...Urvanej píše:přes zimu mi umřela wapka, kterou mam přesně rok. 4 litry v hajzlu, protože na reklamaci si najdou nějakej důvod, proč mě vyfakovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé