Povídají si dva informatici:
"Představ si, včera jsem se seznámil s nádhernou blondýnou..."
"No nekecej..."
"Pozval jsem ji k sobě, trochu jsme pili, objal jsem ji..."
"A co dál?!"
"No, najednou mi řekla: Svlíkni mě!"
"Téééda! A...?"
"No, sundal jsem ji teda sukni, kalhotky, pak jsem ji posadil na stůl vedle notebooku..."
"Nekecej, ty sis koupil notebook?! Co má za procesor....?"
raolsa píše:Povídají si dva informatici:
"Představ si, včera jsem se seznámil s nádhernou blondýnou..."
"No nekecej..."
"Pozval jsem ji k sobě, trochu jsme pili, objal jsem ji..."
"A co dál?!"
"No, najednou mi řekla: Svlíkni mě!"
"Téééda! A...?"
"No, sundal jsem ji teda sukni, kalhotky, pak jsem ji posadil na stůl vedle notebooku..."
"Nekecej, ty sis koupil notebook?! Co má za procesor....?"
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE
Mě to připomělo jednu zkutečnou událost co se přihodila kamaradovi... zbalil holku,ta mu šla domu vše probíhalo jak by si asi chlap přál no a když už byly na postely tak ten debil jí vypravěl a popisoval spojku u motorky...
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE
_________________ Volvo XC70 2002 2.4T 147kW automat původně 345k+, nyní 404k+ modrák
Volvo C30 2006 D5 132kW automat původně 205k+, nyní 218k+ švédská střela
Ex : Volvo V70 I 1999 2.5TDi 103kW manual původně 378k+, nyní 590k+ chrochták
Už brzo ex : Ford Focus 2000 1.6 74kW původně 163k+, nyní 193k+kočíčí expres
Jan Strnad, Praha
Pondělí, 25. srpna 2014, 14:52:04 |
Souhlasím |
Nesouhlasím |
+14
Rok 2025, testování zkušebního modelu: Do vozu nasedá řidič, elektronika uzamyká kabinu, řidič popojede dopředu, pak kousek dozadu, několikrát udělá kolečko a pak se rozjede... Po skončení jízdy říká hlavní technik: Hezké, ale co ty manévry na začátku? Ale, přibouchl jsem si do dveří pampelišku, nešla utrhnout, tak jsem jí musel ukroutit...
Muž nakoukne do holičství:
„Jak dlouho budu čekat na ostříhání?“
Holič se rozhlédne po místnosti plné zákazníků:
„Asi tak dvě hodiny.“
Muž odejde a už se nevrátí.
Za pár dní tentýž muž nahlédne do holičství:
Holič se rozhlédne po místnosti:
„Tři hodinky nejmíň.“
Muž opět odejde.
O týden později tentýž muž strčí hlavu do dveří holičství a opět s dotazem:
Holič se koukne po místnosti a odhaduje:
„Asi tak půldruhý hodiny.“
Muž opět odchází.
Holič se obrátí na svého učeníka:
"Pepíku, prosím tě, mrkni se, kam ten chlap chodí. Furt se ptá, jak dlouho bude čekat a už se nevrací."
Pepík se za chvíli vrátí a ze všech sil dusí smích.
Holič se ptá:
„Tak ksakru, kam ten chlap chodí, když odsud odejde?“
„K vám domů, šéfe!“
Žena přijde k doktorovi a povídá: "Pane doktore, můj manžel strašně chrápe, já už nevím co si mám počít...!!!" Doktor na to: "Nebojte se, já jsem rekvalifikovaný kominík a znám skvělou metodu. Až manžel začne zase chrápat, tak mu prostě roztáhněte nohy a bude to." Paní jde domů a když manžel usne a začne zase chrápat, tak mu roztáhne nohy. Přijde druhý den k doktorovi a povídá mu, jak je to skvělé, že to doopravdy zabralo. Zároveň se ho však ptá, jak je možné. A doktor na to praví: "To máte jednoduché - jak jste mu roztáhla ty nohy, spadl mu pytlík na díru od prdele a tím pádem ztratil tah...
Česko a Prahu nedávno navštívil spisovatel Dan Brown, autor bestselleru Šifra mistra Leonarda. Velmi se zajímá o kryptografii a nezištně poskytuje informace
o tématu nové knihy, která má zatím pracovní název "Šifra praotce Čecha".
Tento známý odborník na kryptologii totiž zjistil, že když spojíte čtyři krajní body Česka a pak pražský orloj s orlojem olomouckým, vznikne magický symbol. Naznačuje tento symbol snad konečné řešení otázky další existence českého národa? Naznačuje, kam tento národ směřuje? Je to latentní znamení pro vesmírné civilizace, že právě zde mají přistát? Je to všechno jenom náhoda?