Já dal po 10 letech provozu do klimi cca 6 kKč. Dvakrát naplnění po 1500 Kč, to druhé po výměně chladiče a nové ložisko na klimakompresor. To je vše.

Dáš prosím kontakt, kdyby někdy někdo v budoucnu potřeboval ?Carl-Gustaf Sudhoven píše: 02 kvě 2020 18:56
Já s tím jezdím po všech čertech a pak najdu borce z vedlejší vesnice, kterej to spraví do druhého dne. Takže to asi nic složitého nebylo.
Můžeš prosím rozepsat, co kolik z těch 14 tis stálo? Jsemmpřesvědčen, že k žádnému čištění systému nedošlo!Carl-Gustaf Sudhoven píše: 01 črc 2020 18:13 Čau, tak vyměněn kompresor ( už podruhé ), vysoušeč( taky podruhé ), nějaká expanzní tryska, vyčištění systému od bordelu ze zadřeného kompresoru, naplnění ( už snad posedmé ). Cena 14 tisíc. Dohromady jsem jen v klimě za dva roky za 44 tisíc korun.
A výsledek? Po třech týdnech mám v autě zase vedro. Já tu švédskou sračku už normálně nesnáším.
K čemu mi je, že to nerezatí, když je všechno ostatní stejně úplně na hovno. Já si snad koupím novýho dastra a tohle hodím ze skály
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé