Trochu se snažte, aby vás to nemrzelo.penek píše:My tentokrát asi jen na votoč, ještě ale uvidíme.

Trochu se snažte, aby vás to nemrzelo.penek píše:My tentokrát asi jen na votoč, ještě ale uvidíme.
No, tak to se budeme asi skoro míjet, ale pokud by se Ti povedlo vzít s sebou jednu lahvinku, tak by sis domů mohl odvézt několik mých stokorun.Chase píše:Já ještě uvidím v týdnu, ale pokud dorazím, tak v pátek a v sobotu kolem oběda zase zpět na Moravu.
Díky!Chase píše:Zkusím
No, a na východě třeba i poblitý spacák, že?Shadow píše:Tak normálně si lidi ze srazu vozí jako suvenýr triko, hrníček... Ale na severu, to neee...
f.e.e.t píše:Já vám dám! Jelikož jsme v pátek zdrhli poněkud brzy i když plánovaně, odjíždíme a proti nám světlá dvojka, pravděpodobně Olivin. My v černé V70I blikáme, máváme, ale posádce dvojky to bylo asi málo a ignorovali nás dál bez odezvy.
Ja Te zaregistroval az na posledni chvili a nestacil tim padem zareagovat. To vis, s dvojkou ma clovek pri rizeni plne ruce pracef.e.e.t píše:Já vám dám! Jelikož jsme v pátek zdrhli poněkud brzy i když plánovaně, odjíždíme a proti nám světlá dvojka, pravděpodobně Olivin. My v černé V70I blikáme, máváme, ale posádce dvojky to bylo asi málo a ignorovali nás dál bez odezvy.
olivin píše:Suvenyr z Tyneckeho srazu uz je doma
Dvojka dostala prozatimni jmeno Hyena, pro zvedavce se jedna o bajnou motorizaci D24
Byval bych se byl zastavil, jenze pres Tynec jsme jeli v jednu odpoledne a k tomu jeste ve ctvrtek. Predpokladal jsem tudiz, ze budes tou dobou zavrena v praci.Shadow píše:Hustýýý, jste se mohli stavit cestou.Upozorňuji ale další, že tahle edice suvenýrů byla speciální.
)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé