Trochu se snažte, aby vás to nemrzelo.penek píše:My tentokrát asi jen na votoč, ještě ale uvidíme.

Trochu se snažte, aby vás to nemrzelo.penek píše:My tentokrát asi jen na votoč, ještě ale uvidíme.

x 3
 x 3 
  x 2
 x 2No, tak to se budeme asi skoro míjet, ale pokud by se Ti povedlo vzít s sebou jednu lahvinku, tak by sis domů mohl odvézt několik mých stokorun.Chase píše:Já ještě uvidím v týdnu, ale pokud dorazím, tak v pátek a v sobotu kolem oběda zase zpět na Moravu.

x 3
 x 3 
  x 2
 x 2Díky!Chase píše:Zkusím

Návrat ke mě bude v odpoledních/večerních hodinách, podle počasí a nálady.
 Návrat ke mě bude v odpoledních/večerních hodinách, podle počasí a nálady.  
  x 1
 x 1 

x 2
 x 2

x 3
 x 3 ). Teď si jdu vymýt prach a písek z očí a ostatních exponovaných míst a večer hurá v Brně na ohně. Užívejte sobotu.
). Teď si jdu vymýt prach a písek z očí a ostatních exponovaných míst a večer hurá v Brně na ohně. Užívejte sobotu. 

Když se dají nadšenci z různých klubů dohromady, není to vůbec zlé. Děkuji za účast, bylo to s vámi bezva.
 Když se dají nadšenci z různých klubů dohromady, není to vůbec zlé. Děkuji za účast, bylo to s vámi bezva. 

x 1
 x 1 Jen mam strach, že po pár akcích nebude v okolí žádné staré Volvo, když někteří mají potřebu ho hned koupit a odvést někam na sever
 Jen mam strach, že po pár akcích nebude v okolí žádné staré Volvo, když někteří mají potřebu ho hned koupit a odvést někam na sever 

x 2
 x 2 

x 2
 x 2No, a na východě třeba i poblitý spacák, že?Shadow píše:Tak normálně si lidi ze srazu vozí jako suvenýr triko, hrníček... Ale na severu, to neee...

co s hrnkem nebo s trikem
 co s hrnkem nebo s trikem  

Ponekud smutna mi prisla pouze ucast krabic, kterezto zastupovala pouze nase severoceska klika. Z duvodu dusevniho zdravi jsme se proto rozhodli poridit v prubehu srazu jednu krabici navic
Ponekud smutna mi prisla pouze ucast krabic, kterezto zastupovala pouze nase severoceska klika. Z duvodu dusevniho zdravi jsme se proto rozhodli poridit v prubehu srazu jednu krabici navic 

f.e.e.t píše:Já vám dám! Jelikož jsme v pátek zdrhli poněkud brzy i když plánovaně, odjíždíme a proti nám světlá dvojka, pravděpodobně Olivin. My v černé V70I blikáme, máváme, ale posádce dvojky to bylo asi málo a ignorovali nás dál bez odezvy.

Ja Te zaregistroval az na posledni chvili a nestacil tim padem zareagovat. To vis, s dvojkou ma clovek pri rizeni plne ruce pracef.e.e.t píše:Já vám dám! Jelikož jsme v pátek zdrhli poněkud brzy i když plánovaně, odjíždíme a proti nám světlá dvojka, pravděpodobně Olivin. My v černé V70I blikáme, máváme, ale posádce dvojky to bylo asi málo a ignorovali nás dál bez odezvy.

Dvojka dostala prozatimni jmeno Hyena, pro zvedavce se jedna o bajnou motorizaci D24
Dvojka dostala prozatimni jmeno Hyena, pro zvedavce se jedna o bajnou motorizaci D24 

Upozorňuji ale další, že tahle edice suvenýrů byla speciální.
 Upozorňuji ale další, že tahle edice suvenýrů byla speciální.  )
)olivin píše:Suvenyr z Tyneckeho srazu uz je doma

Byval bych se byl zastavil, jenze pres Tynec jsme jeli v jednu odpoledne a k tomu jeste ve ctvrtek. Predpokladal jsem tudiz, ze budes tou dobou zavrena v praci.Shadow píše:Hustýýý, jste se mohli stavit cestou.Upozorňuji ale další, že tahle edice suvenýrů byla speciální.
)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé