http://www.dily-volvo.cz/Podle-vyrobce/Skandix/Tesneni-viko-ventilu.html?listtype=search&searchparam=1027528
Pasuje.
Akorát netěsní
https://youtu.be/WDNT8v5Wsoc"
Já ti dám dřez! Copak vypadám na dřez?Ejdou Rotacak píše:Už to mám!!!!!! SINKI je v malajštině dřez!!!!!
Já myslím, že až někoho praštím dřezem po palici, tak si to rozmyslípenek píše:Káťo bojim bojim, žes právě dostalas novej a nadosmrtnej nick. Ty náš dřeze, ty náš sifónku...
To si určite mal urobiť. Ja som dával naspäť staré tesnenie, pretože v tej dobe, asi pred tromi či štyrmi rokmi som ho nevedel zohnať a ešte som nevedel ako čo beží s náhradnými dielmi a kde čo zháňať. Dal som čierny Reinz silikón do rohov - okolo gufier, ale na tenko som namazal aj celé tesnenie po jeho oboch stranách. Takže staré, pôvodné tesnenie tesní až dodnes. No a samozrejme treba víko dobre dotiahnúť.imrija píše:Akorát netěsníAle to můžou ještě být asi gufera vačky, nebo ten fakt, že jsem do rohů nepatlal silikon, jako to dělají tady:
Díky za tip, určitě to udělám, jenom se mi to nechce lepit teď, když to víko možná ještě bude muset dolů. Snad to bude držet, když to těsnění odmastím.IgorS píše:To si určite mal urobiť. Ja som dával naspäť staré tesnenie, pretože v tej dobe, asi pred tromi či štyrmi rokmi som ho nevedel zohnať a ešte som nevedel ako čo beží s náhradnými dielmi a kde čo zháňať. Dal som čierny Reinz silikón do rohov - okolo gufier, ale na tenko som namazal aj celé tesnenie po jeho oboch stranách. Takže staré, pôvodné tesnenie tesní až dodnes. No a samozrejme treba víko dobre dotiahnúť.imrija píše:Akorát netěsníAle to můžou ještě být asi gufera vačky, nebo ten fakt, že jsem do rohů nepatlal silikon, jako to dělají tady:
To berte jako odlehčenísinki píše:Já ti dám dřez! Copak vypadám na dřez?Ejdou Rotacak píše:Už to mám!!!!!! SINKI je v malajštině dřez!!!!!![]()
Ty voe tak na tohle džamborý já teda radši nepojedu...Ejdou Rotacak píše: Taky bych se měl konečně vypravit na sraz, ať nejsem jen bezejmenný nick, ale vopravdickej Rotačák.... bezbolestná
to bys mělEjdou Rotacak píše: To berte jako odlehčeníholt mi to vrtalo v palici, ale už jste mě nasměrovali správným směrem Volvoušové
Taky bych se měl konečně vypravit na sraz, ať nejsem jen bezejmenný nick, ale vopravdickej Rotačák.... bezbolestná
x 2Takže pojedete na výlet kousek za Prahu?Shadow píše:Potvrzuji, že si nevymýšlí a fakt to jezdí. A dobře to jezdí!
A to myslíš Psáry, nebo Budapešť ?Petr Marek píše:Takže pojedete na výlet kousek za Prahu?
lukinl píše:Ahoj zatíkání bude mít na 99% na svědomí čelní okno.
udělej to dřív než tam dáš novou stropnici![]()
jak dopadlo to tvoje startování? nějákej vývoj?
x 1Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé