http://www.dily-volvo.cz/Podle-vyrobce/Skandix/Tesneni-viko-ventilu.html?listtype=search&searchparam=1027528
Pasuje.
Akorát netěsní

https://youtu.be/WDNT8v5Wsoc"
Já ti dám dřez! Copak vypadám na dřez?Ejdou Rotacak píše:Už to mám!!!!!! SINKI je v malajštině dřez!!!!!
Já myslím, že až někoho praštím dřezem po palici, tak si to rozmyslípenek píše:Káťo bojim bojim, žes právě dostalas novej a nadosmrtnej nick. Ty náš dřeze, ty náš sifónku...
To si určite mal urobiť. Ja som dával naspäť staré tesnenie, pretože v tej dobe, asi pred tromi či štyrmi rokmi som ho nevedel zohnať a ešte som nevedel ako čo beží s náhradnými dielmi a kde čo zháňať. Dal som čierny Reinz silikón do rohov - okolo gufier, ale na tenko som namazal aj celé tesnenie po jeho oboch stranách. Takže staré, pôvodné tesnenie tesní až dodnes. No a samozrejme treba víko dobre dotiahnúť.imrija píše:Akorát netěsníAle to můžou ještě být asi gufera vačky, nebo ten fakt, že jsem do rohů nepatlal silikon, jako to dělají tady:
Díky za tip, určitě to udělám, jenom se mi to nechce lepit teď, když to víko možná ještě bude muset dolů. Snad to bude držet, když to těsnění odmastím.IgorS píše:To si určite mal urobiť. Ja som dával naspäť staré tesnenie, pretože v tej dobe, asi pred tromi či štyrmi rokmi som ho nevedel zohnať a ešte som nevedel ako čo beží s náhradnými dielmi a kde čo zháňať. Dal som čierny Reinz silikón do rohov - okolo gufier, ale na tenko som namazal aj celé tesnenie po jeho oboch stranách. Takže staré, pôvodné tesnenie tesní až dodnes. No a samozrejme treba víko dobre dotiahnúť.imrija píše:Akorát netěsníAle to můžou ještě být asi gufera vačky, nebo ten fakt, že jsem do rohů nepatlal silikon, jako to dělají tady:
To berte jako odlehčenísinki píše:Já ti dám dřez! Copak vypadám na dřez?Ejdou Rotacak píše:Už to mám!!!!!! SINKI je v malajštině dřez!!!!!![]()
Ty voe tak na tohle džamborý já teda radši nepojedu...Ejdou Rotacak píše: Taky bych se měl konečně vypravit na sraz, ať nejsem jen bezejmenný nick, ale vopravdickej Rotačák.... bezbolestná
to bys mělEjdou Rotacak píše: To berte jako odlehčeníholt mi to vrtalo v palici, ale už jste mě nasměrovali správným směrem Volvoušové
Taky bych se měl konečně vypravit na sraz, ať nejsem jen bezejmenný nick, ale vopravdickej Rotačák.... bezbolestná
Takže pojedete na výlet kousek za Prahu?Shadow píše:Potvrzuji, že si nevymýšlí a fakt to jezdí. A dobře to jezdí!
A to myslíš Psáry, nebo Budapešť ?Petr Marek píše:Takže pojedete na výlet kousek za Prahu?
lukinl píše:Ahoj zatíkání bude mít na 99% na svědomí čelní okno.
udělej to dřív než tam dáš novou stropnici![]()
jak dopadlo to tvoje startování? nějákej vývoj?
Uživatelé procházející toto fórum: hajnej, Jakub Svoboda