lukinl píše:Ahoj zatíkání bude mít na 99% na svědomí čelní okno.
udělej to dřív než tam dáš novou stropnici 

jak dopadlo to tvoje startování? nějákej vývoj?

Jojo, zatéká to rozhodně oknem. Jenom to tam nejspíš bude už chycené korozí a tak to nechci dát nějakým patlalům, kteří mě s odříznutým sklem pošlou do karosárny na podvalu, nebo to vůbec neřeknou a napatlají na to znovu lepidlo/silikon - a za rok to budu řešit znova. Takže to není uplná sranda a zvažuju, že si to sklo přelepím sám 

Startování je pořád naprd. Po prvním startu v 80% případů nefunguje plynový pedál, respektive auto na něj nereaguje. Pak po druhém nastartování, když pedál funguje, je potřeba aby se auto ohřálo, a cvaknout za jízdy (nebo s nohou na plynu) klíčkem. Pak to teprve jezdí normálně. Celkem opruz. 
Navíc občas nechce chytnout, padá nafta, a žhaviče jsou některé na odchodu. Občas chytne na otočení.
Stále jsem na nic nepřišel, ale v jiném vlákně (o našem autě) je zmínka o spínači brzdového pedálu. Dle měřáku se zdá být OK, ale zkusím se na to někdy podívat víc. Teď je to ale na houby, buď je tma, nebo sněží, nebo prší, nebo jsem pryč 

S tím opožděným turbem už vůbec nevím. TCV ventil jsem vyčistil, jede to jinak, řekl bych i lépe, ale chyba je stále stejná. Nevím zatím ale v jakém stavu je samotné turbo a jeho příslušenství. Je možné že je chyba tam.