Das haben komáři gemacht!dab píše:To dítě má nešovice, ne?

Das haben komáři gemacht!dab píše:To dítě má nešovice, ne?
To takhle jednou vyhlížel zadním oknem a já jsem tam dal trojku...hroch32 píše:Co to máš za rotvajlera v kufru? To narazil s cihlou na plynu do stěny nebo mu někdo takovou natahl
Menhir píše:To takhle jednou vyhlížel zadním oknem a já jsem tam dal trojku...hroch32 píše:Co to máš za rotvajlera v kufru? To narazil s cihlou na plynu do stěny nebo mu někdo takovou natahl
Děkuju! Šimonek je na auta jako dělanej. U našeho vydrží stát dlouhé desítky minut. Škodí zvenku a dobývá se dovnitř. :prace: Nejradši má místo řidiče. :neutral: Tam hraje na ovládací prvky rychlostí koncertního klavíristy. Vždycky pak usedám a dvě minuty ladím kolečka a čudlíky do správné polohy.element5 píše:Menhire, fotky tvýho prcka jsou dost dobrý. Odhaduju, že mám tak rok, než ten můj začne provádět podobný experimenty.
A samozřejmě taky gratuluju.
Po nastartování svítí dokud nesešlápneš brzdu, to ale určitě víšMenhir píše:...Ale abych zase úplně nekecal - chvílema mi svítí kontrolka světel. Nevíte proč? :neutral: :?:
To máš recht!dab píše:Pch, pch ... atmosférický motor. Auto bez turba je jak ženská bez orgasmu!
Menhir píše:To máš recht!dab píše:Pch, pch ... atmosférický motor. Auto bez turba je jak ženská bez orgasmu!![]()
Jenomže jezdit po veřejných cestách s turbem, to je jako prožívat na veřejnosti ten orgasmus.![]()
Jsem volvista, tedy řidič klidný a ohleduplný. Po městě jezdím jen 70, mimo město 110, na dálnici kolem 160. A na to mi 10V atmosféra bohatě stačí...![]()
Ne že bych nebral hóóódně spolehlivou T5. Ale to bych si pak po večerech musel nadávat do prasat. Už se vidím, jak bych to mastil. :neutral:
To je ono. Já bych se chytal pořád.Danniel74 píše:A já jsem tak blbej, že se občas chytím. A to si pak nadávám do pitomců.
dab píše:No, když se mi někdo lepí na prdel, tak taky kouknu dozadu ... přidám plyn, ozve se fííííííí ... a dozadu se ani nekoukám. Kdo je taky zvědavej na ty očouzený tlamy, no ni ... ?
tak. aspon v tom nejsem sam.. vcera me vyprovokoval Medved R320 4Matic - zjistil jsem, ze potrebuji ctyrkolku, protoze FWD je proste des.Danniel74 píše:
A já jsem tak blbej, že se občas chytím. A to si pak nadávám do pitomců.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé