David Patočka píše:Ano, jsem majitelem zlaté XC 70 III a mám na zadním okně nápis" švédskédily.cz"
Co se týká výkonu, nemyslím si, že by 151 kw bylo méně, nežli 120 kw...
ttoommaasseekk pracovně kočíruje poněkud jinačí motorizace než to co má v podpisu
ttoommaasseekk píše:Nedá mi to a musím to vložit sem.
Dnes jsem při cestě Tábor - Benešov potkal XC70 stříbrné barvy s nápisem www.švédskédíly.cz na zadním okně a ten exot za volantem, to byla ale kapacita.
Já měl pod zadkem minimálně dvojnásobek koní, ale že bych jel jak mamlas a předjížděl auto po autu, když na D1 budu max o dvě minuty rychleji, to tedy ne. Zbytečné brzdění při zařazování se zpět do kolony, proč? Co sis tím pomohl? Ne, z tohohle už.jsem asi vyrostl a proto to.nechápu.
Ať je to.jak chce, tohle.byla vyloženě negativní reklama pro jinak dobrý obchod.
prostě reklama musí být vidět a takto ji uvidí víc motoristů, když pojede v řadě tak to uvidí jen jeden.
taky jezdím hlavou, i předjíždím, ale hlavně se krňa necourám jak pako a nevytvářím kolonu s pocitem že jedu bezpečně. na tuto stranu moc nejezdím byl jsem tam párkrát, ale zažil jsem tak kolonu, kde všichni jeli kolem 90 - 100 a nikdo se necoural a jak to odsýpalo a neměl jsem pocit že jsem v koloně. a jindy to stálo, pojíždělo a na krajnici jsem si mohl udělat ohýnek a opékat buřty protože .... no bez komentáře.
David Patočka píše:Ano, jsem majitelem zlaté XC 70 III a mám na zadním okně nápis" švédskédily.cz"
Co se týká výkonu, nemyslím si, že by 151 kw bylo méně, nežli 120 kw...
ttoommaasseekk pracovně kočíruje poněkud jinačí motorizace než to co má v podpisu
Je to tak, nějakou kobylu pod zadnicí občas mám.
Není to "lampiónový Passat", ale má s ním mnoho společného.
Ano, zmiňované XC opravdu řídila žena, ale rozhodně nepředjížděla pomalu jedoucí důchodce. Kdyby se mi styl jízdy opravdu nezdál nepřiměřený, tak jsem se ani neobtěžoval sem něco smolit. A tak nějak mám na styl jízdy a přiměřenost jednání trochu čuch.
Jen jsem mým sdělením chtěl dát najevo, že když už někdo vylepí svou firmu na auto, měl by si dělat reklamu i svým chováním. Je škoda si kazit velmi dobré renomé takovou kravinou.
_________________ Karkulka V60 CC T5 AWD MY 2018, POLESTAR
Již jsem se rozloučil s V40 2.0TE85, Padík - V50 T5 AWD +BSR+IPD HD TCV
ttoommaasseekk píše:Jen jsem mým sdělením chtěl dát najevo, že když už někdo vylepí svou firmu na auto, měl by si dělat reklamu i svým chováním. Je škoda si kazit velmi dobré renomé takovou kravinou.
Souhlasím s ttoommaasskkeemm. Tuhle neděli mě v koloně na Strakonické předjížděl podobný umělec s polepenou Fabií, a ten vyváděl takové věci (mě předjel v křižovatce a přes dvojitou plnou), že bych si od firmy, kterou reprezentoval, nekoupil ani šroubek...
Dneska mi zvedl mandle mistr volantu v černé S80 II na Pražském okruhu u letiště. Nejdřív se lepil na předjíždějící Fabii co jela asi 135 (je tam 110) tak na deset centimetrů, aby se jí pak následně snažil vytlačit z pruhu, jakože "za trest". Pána jsem u letiště dojel a konfrontoval s otázkou "co to mělo znamenat", nicméně za všechno v jeho egem nabubřelém mozku může řidič Fabie. Škoda že se snažím být na cizí lidi slušný, mohl jsem mu vynadat do kokotů a měl bych v duši větší klid.
_________________ 2020 S60 T5 R-Design Daily Driver | 1994 940 2.3 Turboooooooooooooooo za pětadvacet | 1996 Volkswagen T4 California Exclusive
Bylo: 1997 V70 P80 2.5 125kW Beater | 1994 940 2.3i Romanian Wind | 1987 740 GLE TD Gumbalkan Special | 1997 V40 T4 BSR (ha) Stage 3 (ha ha) 160 kW (ha ha ha) Gumbalkan Grand Prix Endurance Special | 2004 V70R AWD Cosmos Blue Metallic 221 kW | 1999 V70 I. 2.4i 103kW; | 1999 Saab 9-3 SE 2.0 Turbo | 147kW | 1998 C70 2.5T 142kW
michalnavratil píše:Dneska mi zvedl mandle mistr volantu v černé S80 II na Pražském okruhu u letiště. Nejdřív se lepil na předjíždějící Fabii co jela asi 135 (je tam 110) tak na deset centimetrů, aby se jí pak následně snažil vytlačit z pruhu, jakože "za trest". Pána jsem u letiště dojel a konfrontoval s otázkou "co to mělo znamenat", nicméně za všechno v jeho egem nabubřelém mozku může řidič Fabie. Škoda že se snažím být na cizí lidi slušný, mohl jsem mu vynadat do kokotů a měl bych v duši větší klid.
Tak to jsi mel...jen fakt bacha, aby nesel obusek z pytle ven u takovych nikdy nevis, co ssebou vozi.
_________________ V70T6 AWD 08 AT Gold SUMMUM ARD St.2,290kKm/ V70R AWD 97',184kW,B5234T4,manualM58,Šedák Silvermetal:385kKm,AWDrepas
Ex: S60 2.4T 01' 147kW,Man, SUMMUM Metal Modrák V740 GLT 16valve89',111kW,B234Fman.5QoverdriveWagonBlackDemon - má brácha V40 T4 98' man.147kW, 15.3.08 R.I.P. BitPower@chip-Václav. PRODEJ dílů
Jezdím každý den po okruhu (Slaný a zpět). Někdy se tam vážně dějou věci.. Jak to jezdím každý den, tak už vím, kdy nemá smysl se někam cpát a předjíždět zleva do prava nic nepřináší. Nedávno jsem zažil pána, tak cca 45let Passat Combi černý, dnes už předchozí generace, jak to přejíždí zprava do leva, mě hrnul úplně nesmyslně před sebou, pak jel cca 170km/h už při zužování do 2 pruhů před nájezdem na letiště a málem sestřelil Focuse, který ho v té jeho rychlosti nemohl zaregistrovat a prostě chtěl někoho předjet.. Jen jsem to s úžasem pozoroval. Jel jsem normálně a dojel jsem ho, jak odbočuje na Horoměřice - když jsem stáhnul okýnko a zeptal se ho co blázní, tak jsem ho samozřejmě zdržoval. No slušný jsem na něj nebyl.
Asi to má blbý doma nebo v práci, ale byl slušně oblečený, věk cca 45let - to mu fakt nějaká životní situace tak zatemní mozek, že vážně ohrožuje lidi a je mu to jedno? Jako kdyby letěl domů protože se něco stalo, nebo vez někoho do nemocnice, tak to beru, ale vzhledem k tomu, že jel jak dobytek po okruhu v odpolední špičce, kde si nijak nepomůže a pak jak jitrnice stál na tu fantastickou odbočku na Horoměřice, tak si fakt jen asi chtěl manažersky zasprintovat..
No prostě okruh je někdy parádní a je jedno kdo s jakým autem tam jede.
D.
Jo, tenhle styl řízení a zbytečného shonu jsem tu zmiňoval již pár příspěvků zpět. Ikdyž to nebylo tak zběsilé, jako asi v tomto případě.
Nicméně ono heslo "Jen blázni spěchají" není nepodložené.
_________________ Karkulka V60 CC T5 AWD MY 2018, POLESTAR
Již jsem se rozloučil s V40 2.0TE85, Padík - V50 T5 AWD +BSR+IPD HD TCV
a aby jsi vyjel, tak jsi musel ještě couvnout? by jsi ho pro příště dostatečně vyškolil
_________________ Chuanita944, B230FB , MY92, M47"GALERIE" Toyota Yaris Hybrid MY23"GALERIE" bylo: Andreas C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT|V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
U nas lidi parkujou tak, aby meli co nejjednodussi vyjezd a pak na miste kde se vlezou dva prumerni ridici stoji jeden brigos.
Maji uplne na parku, ze tam bezne stoji i sest aut. Staci par expertu a ze sesti aut jsou ctyri, kteri maji mezi sebou skviry jak pro Malucha.