Ekky píše:Myslis v MB na prumyslovce? To jsem byl ja, mel jsem po srazu v Milovicich a nebyl cas to umejt.imrija píše:Zabahněná 940 ještě jednou zdraví posádku zabahněné XC70 s losíkama!
Jojo, přesně tam

Ekky píše:Myslis v MB na prumyslovce? To jsem byl ja, mel jsem po srazu v Milovicich a nebyl cas to umejt.imrija píše:Zabahněná 940 ještě jednou zdraví posádku zabahněné XC70 s losíkama!
X0X0X0X0 je černá XC60 s losíkama na bocích i vzadu.Warcz píše:Dneska na Žabovřeské červené Volvo s SPZ "X0X0X0X0". šel jsem po chodníku a jenom se v rychlosti ohlídnul. Zná ho někdo ?
Ta značka je přenosná mezi auty, třeba vyměnil vozidloWarcz píše:Tak to musela byt asi jiná kombinace X a 0, nebo jsem barvoslepý ale bylo to červený a sedan. Šel jsem pěšky a proletěl kolem, tak jsem si možná špatně zapamatoval kombinaci X a 0.
Tasso píše:Kdopak to stojí ve Stráži pod Ralskem před sportovní halou se stříbrnou S70, podznacnik VK je přítomen a losici na blatnicich rovnez. Hezký to pohled
Tohle mě vůbec nenapadloSuGi píše:Ta značka je přenosná mezi auty, třeba vyměnil vozidloWarcz píše:Tak to musela byt asi jiná kombinace X a 0, nebo jsem barvoslepý ale bylo to červený a sedan. Šel jsem pěšky a proletěl kolem, tak jsem si možná špatně zapamatoval kombinaci X a 0.
Petr zdraví Petra!Petrp píše:Jeste jednou zdravim Petra Marka a dekuji za"spolujizdu" Nuselsky most - Haje.
Petr
Uživatelé procházející toto fórum: Giew