Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Diky za chvalu, cesta je jeste dlouha. Dnes mi udelala radost armadni krabicka po dedovi, vozil ji ve fiatu 125, byl rozhodne pripraven tedy. Vse je ve stavu new old stock
Solniak píše:Diky za chvalu, cesta je jeste dlouha. Dnes mi udelala radost armadni krabicka po dedovi, vozil ji ve fiatu 125, byl rozhodne pripraven tedy. Vse je ve stavu new old stock
Hosi diky za chvalu. V podstate komplet jsem je rozebral, udelal nove ramy, neco svaril. Potahy jsou vyprane, podlepene, vse poradne napnute a toto je vysledek. Maji 400k na hrbu, mam z toho radost. Ted se morduju s tapecirunkama. A pak zbyva nejaka mechanika, brzdy rozhodit komplet, nejaka ta hadice brzdova. Komplet filtry, oleje. A jeste nekdy mlatil cep, nebo tlumic, ale to zjistim az po projizdce. A pak stk konecne...
Jedeš dobře!
Až teď jsem si všimnul, že jsi nalakoval plast mezi zadním nárazníkem a zástěrkou... Budeš tedy lakovat i ty plasty na dveřích a předním blatníku? Asi to bude vypadat dobře, Alfa 164 nebo Méďa Béďa 124 to má podobně...
Jo a prahy, přední blatník pod lištou a zadní kapsy mají být černý.
Stando, ja ten plast pod zadnim naraznikem musel nalakovat. Byl rozlamany na 6 kusu. Stejne tak i bocni spodni listy. Ja uz je v barve nalakovane mel. Ale nejak se mi to nelibilo. Ale! Pokud mam prahy hodit do cerne barvy, tak je do barvy asi tedy dam. Interier je komplet. Chybi mi zapojit radio a to me nebavi, to nekomu necham zapojit, je tam vsechno odcvakane.. pridal jsem dnes neco z priplatkove vybavy.
Jj. Uz ho tam necham. On ho tam nekdo nalepil, protoze zakryva dirku. I toho jeziska na privesku necham, to by nosilo smulu. Hale, zbyvaji brzdy. Pak rosila trubka s nemrzkou co je vzadu na bloku (doufam, ze bude stacit vymenit sponu) a pak neco mlatilo na podvozku, nevzpomenes si co?
Tvl já a vzpomenout si na něco... vim, že jsem tam měnil někde silentblok, asi panhardka, pak sem měnil olej v difu a převodovce a víc nevim ani ťuk.
EDIT: záznamy hlásí:
nemrzka 2014
vstřiky kontrola, nový štíty 2014 430tkm
LP čep 435tkm
Silentbloky záchytu reakce Meyle 438tkm
je divný, že nemam zapsaný ty oleje... ale to nic neznamená
Tak uz jdu do finale. Komplet nove brzdy, kotouce, desky, rozhozene trmeny, gumicky, prachovky, odrbane, barva, nove hadicky i trubky. Rucka s vasi pomoci a radama (diky Radku a Stando, Olivine!) maka taky skvele. Chybi vymenit tycky stabilizatoru a silentbloky stabiku a jedu na STK. Spodni listy na bocich auta jsem hodil do barvy auta, prahy do cerne. A necham to tak, libi se mi to. Co mi dela starost, je ze to trochu rosi z te hadice co je dole na bloku motoru (nemrzka). Zkuseni d24-kari co s tim? Zatim jsem na to nesahnul ale na co se mam pripravit? Jo a svetla zpatecky, obcas s tim musim hodne kvedlat, aby se svetla rozsvitila. Po cem jit? Cidlo na prevodovce, kabliky? Diky David
dole toho moc rosit nemůže, je tam setrvačník a potom vana. Jedině zezadu na motoru v bloku, kus pod hlavou, je takový čůro, chycený šroubem. Vevnitř má těsnění a může bejt ztvrdlý (těsnění, ne to čůro). Taky sháním (měkký, těsnění).