Neutkvělo mi to v paměti, jinak bych to napsal hned, tak jsem našel foto a je to Skandix.Mattyfu píše:A co tam máš? TYC? a na kolik ta krása přišla?
680 za jedun, už bych to za ně znovu nedal...
Neutkvělo mi to v paměti, jinak bych to napsal hned, tak jsem našel foto a je to Skandix.Mattyfu píše:A co tam máš? TYC? a na kolik ta krása přišla?
No, jako laik bych řekl odpojit/uzavřít vršek, jestli to jde. Upravit prostě nějak okruh a topit alespoň dole. Ať tam nezmrznete.Mattyfu píše:Jo a to okno....no je to nemilé, pravda a prodraží se i oprava těch puchejřů, ale doufám, že se to udělá pořádně a bude už po korozi na celém autě, páč jinak je auto zdravý.
Jen se mi to moc nehodí, páč v sobotu jsme poprvé spustili na baráku kotel a ukázalo se, že předchozí majitel jaksi nevypustil z topení vodu, když se v zimě odstěhoval a jedno topení je prasklý (což není nejhorší) ale v prvním patře popraskaly trubky který jsou ve zdech. Takže nyní spíš řeším co stím, páč jsme stále nezatopily a mít ráno 11 stupňů v jídelně
Ne ne, to jsem nebyl já, já jel po třetí.skreči píše:Matty nejel si včera kolem páté po d8 domů?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé