Výběr autokamery
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17
Výběr autokamery
Hele já koupil klukovi mobil a když jsem ho tam teď viděl v akci.. 

-
Výběr autokamery
Potřeboval bych info k montáži - v balení je ta průsvitná samolepka s označeným středem, ale nepřijde mi moc silná : u téhle kamery to slouží stejně jako to má třeba 70mai že ji nalepímPetrXC70 píše: 02 úno 2024 19:35Tak tady je video už za tmy... https://www.youtube.com/watch?v=AWOx6-hUdZ4Munga píše: 31 led 2024 20:44
Jak šlape?
Chtěl bych nějakou lacinou co normálně funguje do rezervního auta - klidně z Alíka.
Nemáte nějaký tip??
Je docela dobře vidět, jak to svítí(ledky) i jak funguje to natáčení světel...
Na Youtube video v horší než jen v pc, kameru sem přilepil až do zatmavenýho pruhu čelního skla, jinak by byla vidět samolepka. Nastavovat do stran jde kamera naprosto minimálně, nahoru a dulů ok...
Při prvním stahování sem se nemohl dostat do menu, tlačítko vůbec nereagovalo, teď už funguje, nastavenej čas a hlavně čeština...
(samolepku) zevnitř na sklo a na ni nalepím držák a nebo je to třeba jen na určení polohy z venku a kamera se lepí natvrdo na sklo?
-
- Vůz: XC 70 2.4D 2010
Výběr autokamery
Je tak to vůbec nevim, já si akorát nanečisto vyzkoušel, kam ji dám, kouknul sem z venku, aby samolepka nebyla vidět, odmastil a nalepil... 

Výběr autokamery
Takže jsi nalepil přímo na sklo? Tím se nedá nic zkazit - přendavat ji stejně nebudu. dík
-
- Vůz: XC60 AWD D5 Rdesign 158kw/215hp
Výběr autokamery
Dokoupená dualní zadní camera MiVue E60 ,která spolupracuje s přední MiVue 955W 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Vůz: XC 90 D5 AWD '09
Výběr autokamery
Mne sa na aukre podarilo vydrazit za 3€ starsiu akcnu kameru lamax x8. A prave som zistil, ze sa da pouzit ako autokamera, ma mody cyklickeho prepisovania, G senzor pre zapnutie pri naraze a pod.
- Vůz: Volvo V60 D5 AWD R-Design 178kW/480Nm
Výběr autokamery
Pár dotazů.
Stávající kamera v autě je 70 Mai Pro. Umí parkovací režim normálně z baterie. Vzhledem k tomu, že v případě čehokoliv potřebuji záznam celé události a ne až po otřesu, řeším co dál.
Objednal jsem set 70 Mai Pro Plus včetně zadní kamery. Tento set ale neumí parkovací režim bez dalšího HW kitu. Jde to nějak obejít? Na co má pak kamera akumulátor?
Nabízí se dvě možnosti. Set vrátit, jet pořád na původním modelu a k němu přidat nějakou další separé kameru na zadek auta.
Jenže. To se bavíme o parkovacím režimu. Pokud potřebuju v případě čehokoliv kompletní záznam, musí kamery zřejmě běžet nonstop. Tzn parkovací režim asi nelze použít. Jak pak ale na těch hodinách záběrů budu hledat, jestli se něco nestalo?
Stávající kamera v autě je 70 Mai Pro. Umí parkovací režim normálně z baterie. Vzhledem k tomu, že v případě čehokoliv potřebuji záznam celé události a ne až po otřesu, řeším co dál.
Objednal jsem set 70 Mai Pro Plus včetně zadní kamery. Tento set ale neumí parkovací režim bez dalšího HW kitu. Jde to nějak obejít? Na co má pak kamera akumulátor?
Nabízí se dvě možnosti. Set vrátit, jet pořád na původním modelu a k němu přidat nějakou další separé kameru na zadek auta.
Jenže. To se bavíme o parkovacím režimu. Pokud potřebuju v případě čehokoliv kompletní záznam, musí kamery zřejmě běžet nonstop. Tzn parkovací režim asi nelze použít. Jak pak ale na těch hodinách záběrů budu hledat, jestli se něco nestalo?
Bylo: Volvo S80 D5252T M56 ST1
-
- Moderátor
- Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
x 1
Výběr autokamery
Nevím jak u téhle konkrétní kamery, ale u té mé je hw kit na parkovací mód jenom další kabel. Při přepnutí do parkmodu pak kamera zaznamenává v nízkém rozlišení a hlídá stav baterie, aby se při poklesu pod nějakou úroveň vypla a nevysála baterii do sucha.
Nevím jak funguje ukládání při nějakém incidentu, ale myslím že stejně jako při nehodě, tzn. když to zaznamená naráz tak daný úsek uloží. U něj pak vidíš čas uložení a eventuálně se můžeš podívat na další úseky, které jsou ještě uložené na smazatelné části karty.
Nevím jak funguje ukládání při nějakém incidentu, ale myslím že stejně jako při nehodě, tzn. když to zaznamená naráz tak daný úsek uloží. U něj pak vidíš čas uložení a eventuálně se můžeš podívat na další úseky, které jsou ještě uložené na smazatelné části karty.
Volvo V70 II 2.4i 135 kw '06, Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Bylo: Volvo V70II 2.4T AWD LPG '00
Diagnostika k dispozici. 607827920
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Výběr autokamery
Sice uz je to davno co ses ptal, ale ta pojistkovka vlevo ma popis primo na krytu, bila samolepka, tak nechapu jak jsi to nemohl nenajit.PetrXC70 píše: 09 úno 2024 16:03 Jo jo, jsou, ale mě jde o to, že nemám podle čeho určit, která pojistka je na co. To co je v návodu může bejt jinak než v autě.
-
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
-
-
Výběr autokamery
70 Mai pro prostě měla parkovací režim, který se aktivoval po nějakém drobném nárazu (často to sepl i déšť, přojíždějící auto atd...) a jelo to z baterie kamery, neřešil jsem žádný další HW kit.raolsa píše: 20 črc 2024 08:13 Nevím jak u téhle konkrétní kamery, ale u té mé je hw kit na parkovací mód jenom další kabel. Při přepnutí do parkmodu pak kamera zaznamenává v nízkém rozlišení a hlídá stav baterie, aby se při poklesu pod nějakou úroveň vypla a nevysála baterii do sucha.
-
Výběr autokamery
Co máš za kameru? Jak se tenhle nonstop provoz podepíše na baterii?raolsa píše: 20 črc 2024 08:13 Nevím jak u téhle konkrétní kamery, ale u té mé je hw kit na parkovací mód jenom další kabel. Při přepnutí do parkmodu pak kamera zaznamenává v nízkém rozlišení a hlídá stav baterie, aby se při poklesu pod nějakou úroveň vypla a nevysála baterii do sucha.
-
- Sponzor fóra
- Vůz: S60 2,4T B5244 T3 01' 147kW
Výběr autokamery
Hraju si s myšlenkou pořízení kamery. A koukám po LAMAX T10 4K GPS (Alza 2792kč). Máte někdo, je to použitelný. Nebo doporučíte něco co funguje do 3k ?
-
- Vůz: V60 MY19 D3 110kW
Výběr autokamery
Ahojte,
má někdo zkušenosti s těmito kamerami z Aliexpressu instalovanými na kryt za zpětné zrcátko
https://a.aliexpress.com/_EGOQ5TQ
Jedná se mi hlavně o kvalitu záznamu den/noc, vibrace, použitelnost s appkou v mobilu a pod.
Odchází mi moje původní kamera, kterou mám přilepenou na skle za zrcátkem a jako taková jde zkrátka vidět a musel jsem myslet na to, že když jedu AT, DE, STK atd. tak jsem ji zkrátka musel sundávat, na což jsem už několikrát zapomněl (z pohledu řidiče ji mám za zrcátkem zcela v zákrytu) a už jsem na ní byl rakouskou polic. hlídkou důrazně
upozorněn.
A tohle je takové minimalistické, jakoby to tam bylo součástí od výroby
má někdo zkušenosti s těmito kamerami z Aliexpressu instalovanými na kryt za zpětné zrcátko
https://a.aliexpress.com/_EGOQ5TQ
Jedná se mi hlavně o kvalitu záznamu den/noc, vibrace, použitelnost s appkou v mobilu a pod.
Odchází mi moje původní kamera, kterou mám přilepenou na skle za zrcátkem a jako taková jde zkrátka vidět a musel jsem myslet na to, že když jedu AT, DE, STK atd. tak jsem ji zkrátka musel sundávat, na což jsem už několikrát zapomněl (z pohledu řidiče ji mám za zrcátkem zcela v zákrytu) a už jsem na ní byl rakouskou polic. hlídkou důrazně

A tohle je takové minimalistické, jakoby to tam bylo součástí od výroby

V60 II, MY 2019, D3, 110kW, motor D4204T16, Inscription
Galerie: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?t=80299
Minulá Volva: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?t=29327