To tedamartinopel píše:Takže oni ti to budou opravovat?Budeš platit? Hodl něčí blbost je nekonečná.Ekky píše:Stoji to furt u nich...![]()

To tedamartinopel píše:Takže oni ti to budou opravovat?Budeš platit? Hodl něčí blbost je nekonečná.Ekky píše:Stoji to furt u nich...![]()
Drží Ti pistoli u hlavy???Pokud ne,pak máš na výběr.Ekky píše:Nemam na vyber...
Myslím,že tak naivní jako Ty, není ani má 12-ti letá dcera.Ekky píše:Kdyz se budu soudit,bude me to stat vic, kdyz to necham udelat jinde bude me to stat vic. A nenecham jim pro nic za nic skoro 60k takze si koupim svuj novej rozvadec necham je to dodelat a pak, kdyz se to zase posere, se po nich muzu vozit a soudit se snima...
Momentalni situaci budu rad kdyz nasajdam na ten rozvadec...
To si ještě povíme.Ekky píše:Rozvadec bude novy od ZP Automatic ne repasovany. Jak jsem psal,jediny jim pak zbyde na vymluvu drzak motoru nebo chladic prevodovky ale ten je funkcni...
Tak je mi jasny ze mi nedaji zaruku na dil ktery si koupim ale davat za ten sami dil u nich 27k bez dph to taky nejsem debyl...yoby píše:Ty wole, ty si fakt myslíš, že když jim dodáš vlastní díly, ze kterých to složí, že ti na to daj záruku a budou se s tebou bavit, až se to posere? To nemůžeš myslet vážně.......
Obávám se,že z bezpečnostních důvodů není možné,aby byl přítomen.Haben píše:Ekky, to co říká Uřvanej, na tom bych trval, když už to je takhle.
Já s tím pochopitelně problém nemám,ale spoustu firem problém má.Haben píše:Ano, to budou tvrdit, ale určitě je možné podepsat prohlášení, že jsi tam na vlastní riziko, lze se domluvit, že si nasměruješ na auto kameru a budeš snímat práci. Pokud tedy nemají co tajit
Nebo ty by jsi měl, Martine. problém nechat mě v dílně, když budeš opravovat moje auto?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé