Sice svítí kontrolka motoru, ale ta svítila i když jsem s tím najížděl na dílnu, takže zřejmě tam bude uložená chyba zapalování prvního válce.
Zítra to snad dodělám.

Zkontroluj i jednotku parkálů. Dost často do ní zatéká.Hájčus píše: 11 zář 2020 19:48 Sundat zadní nárazník na XC90 kvůli kontrole kontaktů na čidlech.
Když zaprší nebo je vlhko= parkovací asistent doporučen servis... Dle VIDY 4.čidlo.
Za normálního slunečného dne není s p.asist. žádný problém.
Po sundání nárazníku a vnitřku nárazníku zjištění, že se žádná oxidace nekoná ani na jednom konektoru...
To jako je fakt to čidlo č.4 na odchodu jen když je vlhko???
CF18C46F-48CB-42AE-8A6E-518C371BB155.jpeg
AV dily nebo nějaký VW oem?
raolsa píše: 11 zář 2020 20:39 Tak dneska poprvé nastartováno.![]()
Sice svítí kontrolka motoru, ale ta svítila i když jsem s tím najížděl na dílnu, takže zřejmě tam bude uložená chyba zapalování prvního válce.
Zítra to snad dodělám.![]()
jj, někdy blbnou, nejčastěji za vlhka...Hájčus píše: 11 zář 2020 19:48 Sundat zadní nárazník na XC90 kvůli kontrole kontaktů na čidlech.
Když zaprší nebo je vlhko= parkovací asistent doporučen servis... Dle VIDY 4.čidlo.
Za normálního slunečného dne není s p.asist. žádný problém.
Po sundání nárazníku a vnitřku nárazníku zjištění, že se žádná oxidace nekoná ani na jednom konektoru...
To jako je fakt to čidlo č.4 na odchodu jen když je vlhko???
CF18C46F-48CB-42AE-8A6E-518C371BB155.jpeg
AV dily nebo nějaký VW oem?
Jakube, jak jsi s heverem po čase spokojen? Drží? Jak jsou řešeny pístky - jsou nějak chráněné proti vodě? Jde mi o to, že při přezouvání vyheveruju auto, sundám kolo, nastříkám prostředek proti polétavé rezy a pak wapkou omyju, čímž samozřejmě se dostane voda i na hever. Myslíš, že má šanci to ustát?Jakub Svoboda píše: 11 dub 2020 20:33
Jinak hevírek je opravdu fajnový. Vybíral jsem záměrně nízkoprofilový, takže zatím jsem zajel pod vše. Kupoval jsem jej zde, ale za 3500Kč i s dopravou
https://www.hobynaradi.cz/pojizdny-hydraulicky-zvedak-3-25t-nizkoprofilovy-bjc/
prodávají.Jakub Svoboda píše: 01 lis 2020 18:52 Asi jo, jen tento už neprodávají. Za skoro 2 roky bez problémů. Volva zveda i na bok.
Uživatelé procházející toto fórum: Mirek Kabát