nn, má svého hyujdaje... už jen proto jej nepojistím havarijně..old.fashioned píše:pozor, XC90 v automatu je návyková i pro dámy

nn, má svého hyujdaje... už jen proto jej nepojistím havarijně..old.fashioned píše:pozor, XC90 v automatu je návyková i pro dámy
Neděle platí,cestou se možná potkáme s Petrem Panhansem,který pojede stejným směrem,tak můžeme pokecat ohledně administrativy v Německu.Jen doufám,že na čáře nebudou velké fronty.Tažné se do auta dá bez problémů domontovat,ale to vše probereme cestou.Bikerbob píše: Martine, platí ta neděle, že?? eura jsou vybrána, nálada perfektní...natěšen, jak cyp, jak se říká po ostravsku.. Napsal jsem borcovi, že na tu převodovku bych chtěl aspoň 500 eček...říkal, že buď, nebo mne může dát sadu náhradních el. kol se zimníma diskama...bude to ale masakr cesta dle map asi 10hod tam...
nebo vyjet dříve??martinopel píše:Neděle platí,cestou se možná potkáme s Petrem Panhansem,který pojede stejným směrem,tak můžeme pokecat ohledně administrativy v Německu.Jen doufám,že na čáře nebudou velké fronty.Tažné se do auta dá bez problémů domontovat,ale to vše probereme cestou.Bikerbob píše: Martine, platí ta neděle, že?? eura jsou vybrána, nálada perfektní...natěšen, jak cyp, jak se říká po ostravsku.. Napsal jsem borcovi, že na tu převodovku bych chtěl aspoň 500 eček...říkal, že buď, nebo mne může dát sadu náhradních el. kol se zimníma diskama...bude to ale masakr cesta dle map asi 10hod tam...
Osobně bych raději vyjel dříve a měl rezervu,ale rozhodnutí je na Tobě.Bikerbob píše: nebo vyjet dříve??
ok, zjišťuji, jestli by mohl Viktor(to je ten, co se prý domluví německy a zná agendu s přihlašováním) už dříve...Prý jej nebudeme nabírat na Rohlence, ale jsedeme pro něj na nádraží v Olmiku, tam to znám kudy sjet..záleží v kolik dojede vlakem na místo...dám Ti pak vědět...martinopel píše:Osobně bych raději vyjel dříve a měl rezervu,ale rozhodnutí je na Tobě.Bikerbob píše: nebo vyjet dříve??
Aspoň, že se poctivě přiznáš, že se ti hledat nechce :-| https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=127&t=48452&p=564294&hilit=M66#p564294 a https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=127&t=47369&p=545172&hilit=M66#p545172mb.hk píše:... Prosím kdyby byl někdo, kdo už to má zažité, mi mohl k tomu něco napsat, případně mě odkázat, kde už to je napsané, abych nemusel pročítat celé téma stránku po stránce. Díky!
tak jak jste dopadli?Bikerbob píše:Tož za pár hodin hurá DE.. ale stejně jsem načatý..viděl jsem Martinovo volvíno XC70 a pecka..stav perfektní, jízdní vlastnosti také paráda, jen blbé, že mne táhne ta XC90... držte pěsti, ať ot nejsou paštiky v DE...
Tipuji, že nic a Martin přemluvil na svou XC70old.fashioned píše:tak jak jste dopadli?Bikerbob píše:Tož za pár hodin hurá DE.. ale stejně jsem načatý..viděl jsem Martinovo volvíno XC70 a pecka..stav perfektní, jízdní vlastnosti také paráda, jen blbé, že mne táhne ta XC90... držte pěsti, ať ot nejsou paštiky v DE...
diky, ale chtěl jsem něco jineho, většího, ale jsem rad za krosku ve stavu a vybavě, co mam... jen jak říkám něměčtí zm.di jsou horší, než u nás... výhradně nedoporučení jezdit pro 90ky do DE... Martin potvrdí..nebo jsme měli smůlu, či kolem frankfurtu jsou haj.liShockey píše:Tak sis udělal výlet do DE a nakonec koupil auto kousek od barákuXC70 je fajnový auto, výbavu tam máš skoro max., tak si myslím, že jsi udělal nejlíp jak jsi mohl.
Tak ať slouží!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé