Tekoucí zadní třmen xc90 II

850 a novější modely řad C/S/V/XC
  • Autor
  • Zpráva
Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

Příspěvek od Jakub Svoboda »

Romulusw píše: včera, 17:19 Ty píšeš o roztažení. Já psal, jestli po montáži byly desky utažené ručně až do zabrždění kotouče. A po té elektricky zabržděny a odbržděny.

Protože jestli ne, a nebyla parkovačka použita, tak byla mezi deskami a kotoučem velká vůle, která by se takhle mohla projevit.
To nebude tím, páč ze servisní polohy se musí vyjet, jinak nikam s vozem neodjedeš bez vanočního stromečku, to maj osychrovaný.

ren
Vůz: XC60 D5 AWD 158 kW MY2012

Příspěvek od ren »

@PekloTR, mrkni na konec videa, jak nastavuje brzdy. Něco takového jsi dělal?

https://www.youtube.com/watch?v=QCp9LZ_sOeo

PekloTR
Vůz: XC90 2016 D5

Příspěvek od PekloTR »

Nn pedal jsem neslapal, ale on to nedelal pres diagnostiku... Tohle si myslim ze delat nemusíš, kdyz davas ukončení udrzby na diagnostice, protoze ta si to nastavi sama 🤷

Přidáno za 3 minuty 6 sekund:
Jakub Svoboda píše: včera, 18:10
Romulusw píše: včera, 17:19 Ty píšeš o roztažení. Já psal, jestli po montáži byly desky utažené ručně až do zabrždění kotouče. A po té elektricky zabržděny a odbržděny.

Protože jestli ne, a nebyla parkovačka použita, tak byla mezi deskami a kotoučem velká vůle, která by se takhle mohla projevit.
To nebude tím, páč ze servisní polohy se musí vyjet, jinak nikam s vozem neodjedeš bez vanočního stromečku, to maj osychrovaný.
Jj přesně, to jsem uz udelal na diag tak jak se to dělat ma 🙂 jako vylital nam pri odvzdusneni zas nějakej vzdcuch, rakze to je jasne zavzdusneny, pravděpodobně na abs.. proto se snazim z nekoho dostat odpoved, jestli na to muze mit vliv ten spustenej "klicek" tzv na kontrolky, jeslti se treba to abs odvzdusni lip nejak elektronicky samo pri odvzdusnovani.. nebo je to jen výplod AI 😁

Romulusw
Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify

Příspěvek od Romulusw »

Jestli to bylo přes diagnostiku, tak potom je to OK

A to zavzdušnění nastalo jak? Nebylo doléváno do nádobky?

Zpět na „850 / 60 / 70 / 80 / 90 / XC - opravy“