To nebude tím, páč ze servisní polohy se musí vyjet, jinak nikam s vozem neodjedeš bez vanočního stromečku, to maj osychrovaný.Romulusw píše: včera, 17:19 Ty píšeš o roztažení. Já psal, jestli po montáži byly desky utažené ručně až do zabrždění kotouče. A po té elektricky zabržděny a odbržděny.
Protože jestli ne, a nebyla parkovačka použita, tak byla mezi deskami a kotoučem velká vůle, která by se takhle mohla projevit.
Tekoucí zadní třmen xc90 II
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
-
- Vůz: XC60 D5 AWD 158 kW MY2012
@PekloTR, mrkni na konec videa, jak nastavuje brzdy. Něco takového jsi dělal?
https://www.youtube.com/watch?v=QCp9LZ_sOeo
https://www.youtube.com/watch?v=QCp9LZ_sOeo
-
- Vůz: XC90 2016 D5
Nn pedal jsem neslapal, ale on to nedelal pres diagnostiku... Tohle si myslim ze delat nemusíš, kdyz davas ukončení udrzby na diagnostice, protoze ta si to nastavi sama 
Přidáno za 3 minuty 6 sekund:
jako vylital nam pri odvzdusneni zas nějakej vzdcuch, rakze to je jasne zavzdusneny, pravděpodobně na abs.. proto se snazim z nekoho dostat odpoved, jestli na to muze mit vliv ten spustenej "klicek" tzv na kontrolky, jeslti se treba to abs odvzdusni lip nejak elektronicky samo pri odvzdusnovani.. nebo je to jen výplod AI 
Přidáno za 3 minuty 6 sekund:
Jj přesně, to jsem uz udelal na diag tak jak se to dělat maJakub Svoboda píše: včera, 18:10To nebude tím, páč ze servisní polohy se musí vyjet, jinak nikam s vozem neodjedeš bez vanočního stromečku, to maj osychrovaný.Romulusw píše: včera, 17:19 Ty píšeš o roztažení. Já psal, jestli po montáži byly desky utažené ručně až do zabrždění kotouče. A po té elektricky zabržděny a odbržděny.
Protože jestli ne, a nebyla parkovačka použita, tak byla mezi deskami a kotoučem velká vůle, která by se takhle mohla projevit.
-
- Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify
Jestli to bylo přes diagnostiku, tak potom je to OK
A to zavzdušnění nastalo jak? Nebylo doléváno do nádobky?
A to zavzdušnění nastalo jak? Nebylo doléváno do nádobky?