To sice jo, ale já mohl ušetřit čas i peníze.tnemec píše:No ostatně resultát je, že nakonec to bylo T6R, resp. Marra, který zapříčinil vyřešení problému, který nevyřešili ani v Hase ne? To není špatná vizitkaLarry píše:Chtěl bych jen trochu víc upřesnit....:
Měl jsem na původní opravu celkem ještě dost peněz, takže kdyby opravili VŠE(třeba komplet brzdy), nevadilo by mi to, páč s tím prostě počítám. Potom se jednoho krásného večera málem vymelu na křižovatce, protože auto nedobrzdí a já se ptám: auto bylo v servisu, brzdy jsou prý OK, tak kde je chyba?? OPAKUJI, že jsem byl znovu v T6R a tam mi řekli, že zvuk od kola je záběh destiček... NEJSEM AUTOMECHANIK, ale sám jsem začal zjišťovat, kde asi bude chyba--další prachy--test tlumičů, geometrie, atp. ve škodě auto. Vše prý ok, v Auto Hase Volvo projeli a brzdy OK. NEJSEM Mech.., ale taky nejsem blbej, abych sám nepoznal, že to prostě nebrzdí od začátku tak, jak má. Konečně teď v T6R opravili brzdy. Marra si vzal auto na starost sám...
A propos: přijímací technik v T6R si napsal na kus papíru, co chci opravit. Zdůrazňuji, aby zkontrolovali celé auto a opravili, na co přijdou.
Řekl bych, že se na mne trochu vys..., protože to prostě nebylo vše hotové a některé "drobnosti" se dělali až později.
PS: Vy už máte Volvo delší dobu, takže víte, co a jak... Já ne!!! A proto jsem to svěřil servisu.. :? Mám být spokojený a děkovat??Všude je něco, hlavně že to brzdí
T6R - zkušenosti, opravy
- Autor
- Zpráva
-
Na rovinu, nové brzdy prvních 100 km nebrzdí skoro vůbec, pak se to postupně lepší. To je třeba respektovat... Já to měl se sedmicí stejný... vyměnil jsem desky, vyjel jsem a na první křižovatce jel nějakej čů--k na červenou... musel jsem halt víc točit volantem než šlapat na brzdy...Larry píše:To sice jo, ale já mohl ušetřit čas i peníze.tnemec píše:
No ostatně resultát je, že nakonec to bylo T6R, resp. Marra, který zapříčinil vyřešení problému, který nevyřešili ani v Hase ne? To není špatná vizitkaVšude je něco, hlavně že to brzdí
V Auto Hase na to nepřišli proto, že na kotouče přímo nekoukli. Navíc jsem už mohl mít otevřený airbag, což není úplně příjemné. :!:
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly...
Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák
Bylo: Triumph Baby Speed, 600 ccm, 100 k, manuál, MY 2003, R.I.P. | Volvo 850 TDI, 140 k, kombi, automat, MY 1997, Prodáno... good luck v novém životě... | Volvo 940 D24TIC, kombi, automat, Prodáno na díly...
-
Pojďme tuto debatu ukončit... já věřím, že svůj účel už splnilaLarry píše:To možná jo, ale já natočil mnohem víc..
Je: Honda CBR1000RR Fireblade, 1000 ccm, 180 k, manuál, MY 2005, for fun | Opel Astra Sports Tourer, 1,4T, 140 k, kombi, automat, MY 2012, služebák