takže skóre je takové, že bylo zase přidřené horní uložení... pokaždé jsem tam dal opěvovaný LEMFÖRDER... pokaždé to vydrželo záruku + max. 2 měsíce navíc. Chápal bych kdyby to tak prasklo jednou, že to třeba byla nějaká vadná série ale 3x to už je na náhodu nebo vadnou sérii moc. Tentokrát tam je SKF (horní uložení i ložiska). Doufám, že už to měním naposledy, nicméně auto už si určitě nechám až do jeho smrti, tudíž (doufám že ne dřív ) za 2 roky dám vědět jestli uložení drží nebo ne
no přijde mi, že to horní ložisko není úplně ideálně utěsněné, nechal jsem si ho vyměnit a když jsem to po roce a něco rozebíral znova sám, tak bylo takové přituhlé, tak jsem to očistil, rozebral, vyčistil, řádně namazal a zatím to vypadá v klidu...
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633
Lemforder jsem dával před měsícem na Xc90 a za 2 týdny začalo vrzat, zatím pomohlo promazání teflon mazivem.na V70 mám febi(ložisko INA) a 3roky bezproblému.
Díky za zpětnou vazbu kluci, pokud by to bylo opravdu tím, že to lemforder ojebává a konečně to vyřešilo můj problém byl bych velice rád... Paťa kolik máš na tom ložisku za ty 3 roky najeto cca?
v podstatě jsem Lemforder přestal dávat, moc nevydrží, podvozkové a motorové uložení nejlíp origo, ale často ty ceny jsou hodně nahoře, tak se snažím většinou jako náhradu dávat FAG
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633
Burdis píše: 14 bře 2023 10:49
Díky za zpětnou vazbu kluci, pokud by to bylo opravdu tím, že to lemforder ojebává a konečně to vyřešilo můj problém byl bych velice rád... Paťa kolik máš na tom ložisku za ty 3 roky najeto cca?
Tod2 píše: 14 bře 2023 11:07
v podstatě jsem Lemforder přestal dávat, moc nevydrží, podvozkové a motorové uložení nejlíp origo, ale často ty ceny jsou hodně nahoře, tak se snažím většinou jako náhradu dávat FAG
já dal teď ten spodní podlouhlý silentblok pod motorem CORTECO, tak uvidíme co vydrží