Čau,
mne sa dnes podaril malý pokrok.
Mal som doteraz syndrómy, ktoré popisoval JirkaTDI vyššie. Niekde medzi stupňom 2-3, sem tam sa to preplo na úroveň 3.
Ako som písal skúšal som odpajať spodný silemblok, spočiatku som si myslel že to nepomáha ale potom som sa skúsil previezť z odpojeným a ten motor si tak nejak sadol a dostal som sa medzi 1 a 2

Jakonáhle som ho ale pripojil tak sa to zase zhoršilo.
Tudiž som otvoril Vidu a pozrel som si postup montovania toho spodného záchytu. Správny spôsob uťahovania je A-B-C. Problém je ,že keď som silemblok montoval tak šróby C, prišli už v krabici dotiahnuté a nešlo snimi povoliť. Hovorím si OK asi to tak má byť, šupol som na auto utiahol A,B a stým som jazdil doteraz (vtedy som nemal Vidu). Tak som ho dnes vybral von a snažil som sa povoliť Céčko. Teda na to, že je tam 8.8 šrób to dalo práce a stálo ma to jeden orech z goly

. Silne pochybujem že na takýto závit je vhodný tak vysoký uťahovací moment (loctite tam nebol), už som bol z toho zúfalý a chcel brať na to flexu. Musel som nahodiť nové šroby a matky, tie staré som kompletne zničil odťahovaním...
Každopádne namontované v poradí A-B-C

K tomu som povolil horný silemblok aby si znovu sadol a hurá

Dal som si dnes testovací deň a som niekde na medzi 1-2. Cítim, že nejaké vibrácie tam ešté sú ale už to nieje nepríjemné

Prestali sa mi klepať svetlá, dvierka priehradky u spolujazdca, netancuje mi volant v rukách

Dúfam že to už tak ostane
Screenshot 2020-09-12 at 19.27.16.png
Už len doriešiť vznik tých drobných vibrácií priamo v motore a malo by to byť hotovo
Trochu podozrievam ešte podtlaky. Chystám sa ich napojiť na vysoko kapacitnú vyvévu, ktorá da 0.8-0.9 baru aj pri veľkých únikoch, a porovnať to s pumpou v aute.
Tak isto voľnobežku altíku či je OK, mám pocit že sa celkom zahreje aj počas 3 minutovej skúšobnej jazdy autom...
Inak uložnie rámu motora vyzerá zatím OK. Skúsil som to opreť pajsrom a nejkú extra vôľu som necítil..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.