Je, díky

Hlavně jezdí, tak si to užívám. Jinak jsem neudělal téměř nic, jen natřel Regumem gumy, opravil tapec 5. dveří a takový malý trojúhelníčky u 2. řady sedaček, vyměnil poškozený gumy na pedálech a doplnil chybějící příchytky tapců v kufru.
Jo, a ještě jsem byl u autoklempířky ( ano, přesně tak si ta éterická bytost říká). Ingot si důkladně prohlídla a všechno stručně a jasně vysvětlila, takže jsem teoreticky okamžitě rozvedenej a na věky zadluženej

To auto prostě musí vydržet jezdit ještě dlouho. V dohledný době by se měly udát nějaký menší věci, ale nechci to zakřiknout, tak raději posečkám.
Ale povoz je to boží, každá jízda je radost, to auto prostě člověk cejtí, že řídí. Žádná leklá ryba bez projevu, sterilní tuctovka, má svůj charakter a dává ho znát.
Po ránu hezky nejdřív zakašle, chvíli počítá hrnky, jestli se sešly všechny, a potom pomalu, s křupáním v kloubech vyráží do ulic. Rozvážně se zhoupne do zatáčky, vyfuní na vršek a na volnoběh dolů krásně vrní. Ehm, sem se trochu zasnil. Tak uživejte Dvojky a dejte fotky!