Martinopel: Děkujeme za nabídku, ale o kombi mě asi zatím nepřesvědčí nic

Díky moc za zhodnoceníMakronis píše:Čoveče nechcu prudit, ale jestli jsem si dobře všiml: nemá elektrickou sedačku řidiče, rádio bez CD, nemá ovládání radia na volantu, sedačky bez výhřevu a tomu říká plná výbavaNavíc se mi na té sedačce nezdá to manuální ovládání, měly by tam být dvě páky.
Co mě zaujalo je jak tam píše že měnil silentbloky na obou nápravách. Na předku to není nic zvláštního, ale nevšiml jsem si tady že by to někdo kdy dělal na zadku, ale třeba mě někdo opraví.
To se rozhodně vyplatí. Taky jsem měl při shánění své S60 požadavky, kvůli kterým někteří psali, že to mám zabalit no a neuběhla ani taková doba a já jsem našel přesně to, co jsem hledal. Je sice pravda, že jsem taky musel navýšit rozpočet, ale zato se teď nemůžu toho auta nabažit.Bakly píše:Pomalu navyšujeme rozpočet, ale není nám to moc platné, jelikož takové auto v inzerci aktuálně není ani za více penězNaštěstí čas nás nikam netlačí, takže je možnost vybírat dlouho a pořádně.
Asi bych řešil jen tu vodu. Tlumiče jsou údržba, dáš nový a budeš vědět, že jsou nový.Bakly píše:Tak jsem tam předběžně volal a zjistil jsem toto:
- ztrácí se voda (asi těsnění pod hlavou)
- zadní tlumiče úplně KO
Jednoznačne S80 dnes som po dlhom čase skušal S60 a je fakt mala hlavne užšia proti S80 meriam 188cmok2ucx píše:Asi bych řešil jen tu vodu. Tlumiče jsou údržba, dáš nový a budeš vědět, že jsou nový.Bakly píše:Tak jsem tam předběžně volal a zjistil jsem toto:
- ztrácí se voda (asi těsnění pod hlavou)
- zadní tlumiče úplně KO
Udělal bych nějakou kritickou prohlídku, tedy prohlídku kritikem, který ti ocení počáteční investice.
A šel bych do takové nebo podobné S80. To pohodlí za to stojí. Volné místo se vždycky hodí.
Za tyhle lowe si budeš užívat pohodlí manažerské limuzíny. Jediný estetický nedostatek - já osobně bych vyměnil ta neorigo kola za něco, co se k S80 hodí, tedy něco originál. Ale to je silně subjektivní záležitost.![]()
P.
Abych řekl pravdu, ta jeho úprava se mi jako celek moc nelíbí. Navíc už je to dost mimo rozpočet :/jirikan píše:Na Slovensku je na prodej jeden pěkný kousek
http://www.volvoklub.sk/viewtopic.php?f=6&t=8858
Uživatelé procházející toto fórum: spy