edit: No něco v manuálu je. Po tom dlouhým stisknutí se objevilo ON a po chvíli pak OFF. Jestli jsem měl mezitím něco dalšího "zmáčknout" netuším.
Jak už jsem řek, jsem naprostej Volvo bažant

Včera jsme u jou81napíchli auto na diagnostiku. Chyba je v motorku bufíku. Další problém bude v palivovém čerpadle topení, které nešlo spustit.hajnej píše:Jak píše Pavel. Bufík je z nějakého důvodu zablokovaný. Proto je potřeba napíchnout, zjistit závadu a případně si připravit před rozebráním potenciálně špatný díl. Dej pak vědět, co ti vyhodila diag.
Za jízdy dioptrické nepotřebuji a potřebuji ještě někde mít po ruce sluneční. Sice jsem tuto variantu také zkoumal, ale posléze zavrhnul.martinopel píše:Brýle si odkládám před přístroje.Když sednu do auta,brýle odložím na nos.
Tady sice brýle nejsou úplně po ruce, ale místa dost. Zkusím to. Hlavně jak to půjde za jízdy. Telefon hodlám do budoucna "vytunit" něčím podobným: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=55&t=55742raolsa píše:Já nemám telefon, takže brýle strkám do přihrádky co je místo něj.
Takže pokud telefon nepoužíváš tak si můžeš sehnat přihrádku a telefon vyhodit.
To jsou mi věci, jedno překvápko za druhým. Hned to vyzkouším...mates píše:Jestli se nepletu, tak je to tzv. mincovník. Nasázíš si do toho drobné, aby se ti neválely po autě. Jde to i vyjmout
Já mám pouzdro zde:Jarda.JM píše:Kam si dáváte brýle?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé