kruci, ted zrovna nenajdu ten obrázek ze šrotáku, co jsem ti už jednou posílalShadow píše: Dík za tip, poprosím ho, ať se taky mrkne... ona teď bude taková celková větší revize.

kruci, ted zrovna nenajdu ten obrázek ze šrotáku, co jsem ti už jednou posílalShadow píše: Dík za tip, poprosím ho, ať se taky mrkne... ona teď bude taková celková větší revize.
Neboj, měl jsem to rozebraný.karelvolvo píše:Na radiu povytáhneš ten čudlík a přidáš si zadním reprákům a máš to vyřešeny !!! Ne teď vážně opravuji kamiony a nejhorší jsou mladí řidiči puntičkáři pořád jim něco píská při motorovce, klepe kabina a nehraje USB atd pak přijede řidič cca 65 let naslouchátko za uchem a chce jen udělat servis !! k nezaplacení !!!hajnej píše:Já jen, že mi taky něco mlátí vzadu a to něco jsou volné pakny od vytahaných lanovodů. Stabík taky nemám úplně dobrej.
ty pakny přecikarelvolvo píše:ten stabik si měl rozebraný ? no já jsem ho ani nerozebíral
Jo pakny tak ty jsem neviděl skoro deset lethajnej píše:ty pakny přecikarelvolvo píše:ten stabik si měl rozebraný ? no já jsem ho ani nerozebíral
"vaší p*ču jsem taky neviděl a věřím že jí máte"karelvolvo píše: Jo pakny tak ty jsem neviděl skoro deset let
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé