Tak to máš kua problémŠvéďák99 píše: a NECHRÁPE
Věřím, že to dokážeš!Švéďák99 píše:V tom případě mi nezbývá nic jiného, než se společensky dostatečně upravit, aby mi to bylo jedno
Petr Marek píše:Věřím, že to dokážeš!Švéďák99 píše:V tom případě mi nezbývá nic jiného, než se společensky dostatečně upravit, aby mi to bylo jedno
Jo jo, Maťku ber, ta tě dobře zaučíŠvéďák99 píše:V tom případě mi nezbývá nic jiného, než se společensky dostatečně upravit, aby mi to bylo jedno
Já si myslím že není Švéďáka co učit a obě se hravě doplní.Wolverine píše:Jo jo, Maťku ber, ta tě dobře zaučíŠvéďák99 píše:V tom případě mi nezbývá nic jiného, než se společensky dostatečně upravit, aby mi to bylo jedno
To se nám ty alkoholičky pěkně množíneuman zdenek píše:Já si myslím že není Švéďáka co učit a obě se hravě doplní.![]()
Ahoj. Jmenuji se Martina a jsem alkoholičkayoby píše:To se nám ty alkoholičky pěkně množíneuman zdenek píše:Já si myslím že není Švéďáka co učit a obě se hravě doplní.![]()
Ahoj, jsem Marek a nejsem alkoholičkaMaťka píše: Ahoj. Jmenuji se Martina a jsem alkoholička![]()
![]()
Teď je to na tobě Yoby![]()
Nechrápu....těch zelených panáčků tam ze celý víkend potkámě nespočet myslímŠvéďák99 píše:Hehe, jasně, že beru. Předpokládám, že nechrápeš tolik, jako chlapi a aspoň se ráno obě ušetříme nějakého antikoncepčního pohledu na nějakého zmačkaného, kocovinou zeleného a životem unaveného pardála z Volvoklubu![]()
![]()
No, začínám se fakt těšit![]()
Takže pokud se nezabiju v noci na dálnicích, nezmrzačim se na koni a nebo mě někdo v práci nezastřelí, tak se setkáme
Btw: o chatku napíšeš, nebo to mám zarezervovat?
Jojo, jen přijd ..bude veseloJana N.-Blondýna píše:Holky, na šestnáctce je mejdán?![]()
Dobrovolně se hlásím, jsem také alkoholička.
Aháááá a má těch pár lidí jménayoby píše:Marťo, pár lidí počítá s tím že čtvrtek a pátek pojede lyžovat (sjezdovat).
Cože ??? Nezabiju, nezmrzačím nebo nezastřelí ??? Tak na tebe se začínám dost těšit. Vypadá to na dalšího pozitivního členaŠvéďák99 píše:Hehe, jasně, že beru. Předpokládám, že nechrápeš tolik, jako chlapi a aspoň se ráno obě ušetříme nějakého antikoncepčního pohledu na nějakého zmačkaného, kocovinou zeleného a životem unaveného pardála z Volvoklubu![]()
![]()
Takže pokud se nezabiju v noci na dálnicích, nezmrzačim se na koni a nebo mě někdo v práci nezastřelí, tak se setkáme
Jedno z těch jmen je moje. A neboj, všechny to ohromně zajímáMaťka píše:Aháááá a má těch pár lidí jménayoby píše:Marťo, pár lidí počítá s tím že čtvrtek a pátek pojede lyžovat (sjezdovat).? Abych se s nimi domluvila přes SZ nebo emailem eiffinka@seznam.cz a nespamovala tady.....stejně čekám kdy mě odtud kdo vyhodí
. Čtvrtek přes den nestíhám, nejdřív čtvrtek navečer bych přijela. A pátek nějaká akce přes den.
A další moje, nicméně jsem tě nechtěl hned moc odraditWolverine píše:Jedno z těch jmen je moje. A neboj, všechny to ohromně zajímá
Dobře, napíšu tam během zítřka, dneska už valím do práceMaťka píše:Nechrápu....těch zelených panáčků tam ze celý víkend potkámě nespočet myslímŠvéďák99 píše:Hehe, jasně, že beru. Předpokládám, že nechrápeš tolik, jako chlapi a aspoň se ráno obě ušetříme nějakého antikoncepčního pohledu na nějakého zmačkaného, kocovinou zeleného a životem unaveného pardála z Volvoklubu![]()
![]()
Btw: o chatku napíšeš, nebo to mám zarezervovat?.....prosím napiš do kempu ty....penize ti mohu poslat na účet můj email eiffinka@seznam.cz
CO LYŽOVAČKA NEBO BĚŽKOVAČKA....BYCH MOŽNÁ PŘIJELA VE ČTVRTEK VEČER A V PÁTEK DALA NĚJAKOU SPORT AKCI...PŘIDÁTE SE NĚKDO??? ABYCH VĚDĚLA JESTLI MAM LYŽE TAHAT SEBOU POPŘÍPADĚ ZAŘÍDIT PUJČENÍ BĚŽEK?
Wolverine píše:Cože ??? Nezabiju, nezmrzačím nebo nezastřelí ??? Tak na tebe se začínám dost těšit. Vypadá to na dalšího pozitivního členaŠvéďák99 píše:Hehe, jasně, že beru. Předpokládám, že nechrápeš tolik, jako chlapi a aspoň se ráno obě ušetříme nějakého antikoncepčního pohledu na nějakého zmačkaného, kocovinou zeleného a životem unaveného pardála z Volvoklubu![]()
![]()
To bude něco pro RuduWolverine píše:Cože ??? Nezabiju, nezmrzačím nebo nezastřelí ??? Tak na tebe se začínám dost těšit. Vypadá to na dalšího pozitivního člena
Něžnější část podpořím co budu moci....ze mě si v červnu budou utahovat už deset letShadow píše:Maťko, mě bylo taky oznámeno, že budu lyžovat a prej jedu už ve středu, zatím se pánové jen nerozhodli, jestli půjdu na běžky nebo sjezdovky![]()
Prima, že bude podpořena ta něžnější část osazenstva, bude fajn, když si budou jednou utahovat taky z někoho jinýho
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé