) a NECHRÁPE
 ) a NECHRÁPE  , tak se může vlézt ke mně ( nebo já k němu).
, tak se může vlézt ke mně ( nebo já k němu). 
  ) a NECHRÁPE
 ) a NECHRÁPE  , tak se může vlézt ke mně ( nebo já k němu).
, tak se může vlézt ke mně ( nebo já k němu). 
  x 1
 x 1Tak to máš kua problémŠvéďák99 píše: a NECHRÁPE
 kolem místa srazů se bojí v noci i medvědi
 kolem místa srazů se bojí v noci i medvědi 

x 2
 x 2Věřím, že to dokážeš!Švéďák99 píše:V tom případě mi nezbývá nic jiného, než se společensky dostatečně upravit, aby mi to bylo jedno

Petr Marek píše:Věřím, že to dokážeš!Švéďák99 píše:V tom případě mi nezbývá nic jiného, než se společensky dostatečně upravit, aby mi to bylo jedno
 Bereš?
 Bereš? 

Jo jo, Maťku ber, ta tě dobře zaučíŠvéďák99 píše:V tom případě mi nezbývá nic jiného, než se společensky dostatečně upravit, aby mi to bylo jedno

Já si myslím že není Švéďáka co učit a obě se hravě doplní.Wolverine píše:Jo jo, Maťku ber, ta tě dobře zaučíŠvéďák99 píše:V tom případě mi nezbývá nic jiného, než se společensky dostatečně upravit, aby mi to bylo jedno

x 1
 x 1To se nám ty alkoholičky pěkně množíneuman zdenek píše:Já si myslím že není Švéďáka co učit a obě se hravě doplní.

Ahoj. Jmenuji se Martina a jsem alkoholičkayoby píše:To se nám ty alkoholičky pěkně množíneuman zdenek píše:Já si myslím že není Švéďáka co učit a obě se hravě doplní.

x 1
 x 1Ahoj, jsem Marek a nejsem alkoholičkaMaťka píše: Ahoj. Jmenuji se Martina a jsem alkoholička

Teď je to na tobě Yoby

Nechrápu....těch zelených panáčků tam ze celý víkend potkámě nespočet myslímŠvéďák99 píše:Hehe, jasně, že beru. Předpokládám, že nechrápeš tolik, jako chlapi a aspoň se ráno obě ušetříme nějakého antikoncepčního pohledu na nějakého zmačkaného, kocovinou zeleného a životem unaveného pardála z Volvoklubu

No, začínám se fakt těšit
Takže pokud se nezabiju v noci na dálnicích, nezmrzačim se na koni a nebo mě někdo v práci nezastřelí, tak se setkáme
Btw: o chatku napíšeš, nebo to mám zarezervovat?
 .....prosím napiš do kempu ty....penize ti mohu poslat na účet můj email eiffinka@seznam.cz
 .....prosím napiš do kempu ty....penize ti mohu poslat na účet můj email eiffinka@seznam.cz 
  x 1
 x 1 
 Jojo, jen přijd ..bude veseloJana N.-Blondýna píše:Holky, na šestnáctce je mejdán?
Dobrovolně se hlásím, jsem také alkoholička.

Aháááá a má těch pár lidí jménayoby píše:Marťo, pár lidí počítá s tím že čtvrtek a pátek pojede lyžovat (sjezdovat).
 ? Abych se s nimi domluvila přes SZ nebo emailem eiffinka@seznam.cz a nespamovala tady.....stejně čekám kdy mě odtud kdo vyhodí
 ? Abych se s nimi domluvila přes SZ nebo emailem eiffinka@seznam.cz a nespamovala tady.....stejně čekám kdy mě odtud kdo vyhodí  . Čtvrtek přes den nestíhám, nejdřív čtvrtek navečer bych přijela. A pátek nějaká akce přes den.
. Čtvrtek přes den nestíhám, nejdřív čtvrtek navečer bych přijela. A pátek nějaká akce přes den. 
 Cože ??? Nezabiju, nezmrzačím nebo nezastřelí ??? Tak na tebe se začínám dost těšit. Vypadá to na dalšího pozitivního členaŠvéďák99 píše:Hehe, jasně, že beru. Předpokládám, že nechrápeš tolik, jako chlapi a aspoň se ráno obě ušetříme nějakého antikoncepčního pohledu na nějakého zmačkaného, kocovinou zeleného a životem unaveného pardála z Volvoklubu

Takže pokud se nezabiju v noci na dálnicích, nezmrzačim se na koni a nebo mě někdo v práci nezastřelí, tak se setkáme

Jedno z těch jmen je moje. A neboj, všechny to ohromně zajímáMaťka píše:Aháááá a má těch pár lidí jménayoby píše:Marťo, pár lidí počítá s tím že čtvrtek a pátek pojede lyžovat (sjezdovat).? Abych se s nimi domluvila přes SZ nebo emailem eiffinka@seznam.cz a nespamovala tady.....stejně čekám kdy mě odtud kdo vyhodí
. Čtvrtek přes den nestíhám, nejdřív čtvrtek navečer bych přijela. A pátek nějaká akce přes den.

x 1
 x 1A další moje, nicméně jsem tě nechtěl hned moc odraditWolverine píše:Jedno z těch jmen je moje. A neboj, všechny to ohromně zajímá

Dobře, napíšu tam během zítřka, dneska už valím do práceMaťka píše:Nechrápu....těch zelených panáčků tam ze celý víkend potkámě nespočet myslímŠvéďák99 píše:Hehe, jasně, že beru. Předpokládám, že nechrápeš tolik, jako chlapi a aspoň se ráno obě ušetříme nějakého antikoncepčního pohledu na nějakého zmačkaného, kocovinou zeleného a životem unaveného pardála z Volvoklubu

Btw: o chatku napíšeš, nebo to mám zarezervovat?.....prosím napiš do kempu ty....penize ti mohu poslat na účet můj email eiffinka@seznam.cz
CO LYŽOVAČKA NEBO BĚŽKOVAČKA....BYCH MOŽNÁ PŘIJELA VE ČTVRTEK VEČER A V PÁTEK DALA NĚJAKOU SPORT AKCI...PŘIDÁTE SE NĚKDO??? ABYCH VĚDĚLA JESTLI MAM LYŽE TAHAT SEBOU POPŘÍPADĚ ZAŘÍDIT PUJČENÍ BĚŽEK?

Wolverine píše:Cože ??? Nezabiju, nezmrzačím nebo nezastřelí ??? Tak na tebe se začínám dost těšit. Vypadá to na dalšího pozitivního členaŠvéďák99 píše:Hehe, jasně, že beru. Předpokládám, že nechrápeš tolik, jako chlapi a aspoň se ráno obě ušetříme nějakého antikoncepčního pohledu na nějakého zmačkaného, kocovinou zeleného a životem unaveného pardála z Volvoklubu

Jsem pozitivní až moc, ale znám se moc dobře, jak to se mnou dopadá, výše napsané jsou reálná rizika mého divokého rizika... včera jsem se zas viděla na dálnici rozmázlá o polskýho sráče, co nás vybrzdil... a tak, no, prostě veselo
 Jsem pozitivní až moc, ale znám se moc dobře, jak to se mnou dopadá, výše napsané jsou reálná rizika mého divokého rizika... včera jsem se zas viděla na dálnici rozmázlá o polskýho sráče, co nás vybrzdil... a tak, no, prostě veselo 

x 1
 x 1To bude něco pro RuduWolverine píše:Cože ??? Nezabiju, nezmrzačím nebo nezastřelí ??? Tak na tebe se začínám dost těšit. Vypadá to na dalšího pozitivního člena

Něžnější část podpořím co budu moci....ze mě si v červnu budou utahovat už deset letShadow píše:Maťko, mě bylo taky oznámeno, že budu lyžovat a prej jedu už ve středu, zatím se pánové jen nerozhodli, jestli půjdu na běžky nebo sjezdovky
Prima, že bude podpořena ta něžnější část osazenstva, bude fajn, když si budou jednou utahovat taky z někoho jinýho
 buď v klidu
 buď v klidu  Prosím budete mít někdo volné lůžko ze čtvrtka na pátek? Chatku budu mít se Švéďákem až od pátku....formou přistýlka....popřípadě se vybavím a dám ouško v autě.
 Prosím budete mít někdo volné lůžko ze čtvrtka na pátek? Chatku budu mít se Švéďákem až od pátku....formou přistýlka....popřípadě se vybavím a dám ouško v autě.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé