Pretože mi Xcarlink FLAC neprehráva a pri bežiacom aute nepoznám rozdiel medzi dobrým MP3 a lossless CD, nebudem si tam dávať nekomprimované tracky
Najmarkantnejší rozdiel to ale bol až vtedy, keď som repro vymenil a vytlmil dvere. Síce patrične "oťaželi", ale aj tie dvere pri zatváraní majú "lepší zvuk". Takže FLAC vs MP3 neriešim. Ale ten, kto má možnosť prehrávania FLAC a nemá problém s kapacitou karty tak, prečo nie? Hlavne ak má zdroje vo FLAC, tak je samozrejme ľahšie ich len nakopírovať na pamäťové médium ako ich konvertovať nejakým przničom do MP3.
A inak, ešte pred týmto mojím zvukovým upgradom, keď som raz viezol do BA kamaráta, čo má oktávku a pustil si po ceste, vtedy ešte z CD, jeho cédéčko, ktoré má rád a počúva vo svojom aute, tak bol trochu dosť zaskočený, že čo to, čo to... že prečo to tak hrá... a vyzvedal aký mám zosik, subwoofer, repráky, čo za káble som ťahal do dverí, aké je to rádio v tom Volve atď, lebo mu nešlo do hlavy, že to Volvo môže hrať takto (podľa neho) dobre v jeho štandardnej výbave