Vpravdě vysoká logika i korektní příspěvek do diskuzeLukaso píše:
Rozhodně je ten rejd menší zlo než veškeré neduhy V40/V50

Vpravdě vysoká logika i korektní příspěvek do diskuzeLukaso píše:
Rozhodně je ten rejd menší zlo než veškeré neduhy V40/V50
Nesmíš mít volšový ruce a oko z kašparovi krávyold.fashioned píše: Já třeba každej den parkuju v centru, a je to jen tak tak. Neboli s větším modelem prakticky nemám šanci zaparkovat. Takže omyl, s větším modelem se nezaparkuje všude.
to jsi šikovný. Ale dát proti sobě jednu negativní vlastnost jednoho modelu proti sumě "neduhů" jinýho modelu, to už je kumštLukaso píše:
věř mi, že mam víc než velmi dobrý zdroj informací
old.fashioned píše:
to jsi šikovný. Ale dát proti sobě jednu negativní vlastnost jednoho modelu proti sumě "neduhů" jinýho modelu, to už je kumšt
Nerad bych aby to zašlo do osobní roviny. Pouze reaguji na to,že někdo kvůli jedný negativní vlastnosti doporučuje jiný model, který má mnoho jiných vlastností. Jinými slovy se domnívám, že je lepší překousnout menší rejd, než kousat jiné věci, proto se mi to nezdá jako vhodná alternativa. Ale jak říkám, chápu, že jako majiteli V50 se ti to nelíbí. Neříkám, že to je špatný auto, ale není to V70.old.fashioned píše: Ale pokud chceš praktický Volvo, který navíc má mnohem lepší jízdní vlastnosti a umí zatáčet, skoč radši do starý dobrý v40 (pořád ještě) nebo ještě v50 (nebo jejich sedanů)
to se tady praktikuje běžně, že se někdo zeptá, a je mu doporučen jiný model... (typicky na dotaz na menší model je nabídnuta v70 d5Lukaso píše:
Nerad bych aby to zašlo do osobní roviny. Pouze reaguji na to,že někdo kvůli jedný negativní vlastnosti doporučuje jiný model, který má mnoho jiných vlastností. Jinými slovy se domnívám, že je lepší překousnout menší rejd, než kousat jiné věci, proto se mi to nezdá jako vhodná alternativa.
trochu mimo téma? proč nezaložíš nový vlákno v lampárně?Joemilionare píše:Sory kluci vim ze je to trochu mimo tema ale ted sem byl na pumpe kecal tam s chlapikem co mel C6 a celkem me to auto zaujalo
Ale jemu se zase libila moje S60 a na to ze ma cca340tkm rekl ze na to vubec nevypada
Jaky na ni mate nazor na tu C6 mel tam 2.7HDI V6 a full vybavu co delali
A jeste jednou sory za OT
Bzum píše:Chjo.. Když to tak čtu tak z toho začínám mít trochu depku. Je nějaký volvo který na tom bude s rejdem nějak výrazně lépe nebo budu muset
s výběrem zabrousit k jiným značkám (což se mi ale moc nechce).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé