Taky už jsem se naučil jezdit pro benzín když mi to ukazuje dojezd 150 km. Už se mi vícekrát stalo, že při dojezdu méně jak 150 km a blbě postaveným autě jsem nenastartoval.

Mě by jen zajímalo, proč se tohle tady říká jen o V50 a nikoli o S40 a C30... To je z nich ta V50 o tolik horší, nebo je V50 prostě nejvíc, takže ty ostatní nestojí tolik za řeč, je s nimi méně špatných zkušeností či nejsou zmiňovány?mot píše:Od volva víc čekat můžeš, ale ne od V50. To podle některých není ani auto, natož pak volvo![]()
Abych pravdu řekl tak vůbec netuším. Já proti V50 nic nemám. Kámoš ji má a je to dobrý vůz. Jen jsem to tady od pár lidí zaslechl, tak jsem to ironicky nadhodil.danny_z píše:Mě by jen zajímalo, proč se tohle tady říká jen o V50 a nikoli o S40 a C30... To je z nich ta V50 o tolik horší, nebo je V50 prostě nejvíc, takže ty ostatní nestojí tolik za řeč, je s nimi méně špatných zkušeností či nejsou zmiňovány?mot píše:Od volva víc čekat můžeš, ale ne od V50. To podle některých není ani auto, natož pak volvo![]()
Palubní počítač u staršího auta bez investic vždycky kecá!!! ECU neví kolik paliva dodala, ona si jenom myslí kolik ho dodala. Ecu ví na jak dlouho otevřela vstřikovač, ale vzhledem k opotřebení součástek může při stejné době otevření protéct tryskou více paliva. Proto jsou pc optimisté. Dá se podle toho i poznat na kolik jsou opotřebené vstřikovače a jestli by nestálo za to je vyměnit. Pokud auto např. žere reálně o dva litry více než udává pc tak je něco špatně.Mark232 píše:1.)A ak máš palubny počítač tak mu môžeš dôverovať . Ved to musí dodržiavať nejakú EURO normu . Takže ECU predsa musi vedieť kolko toho paliva tam dodala a na zaklade tíchto udajov posiela udaje po CAN do BC kde ti to display ZOBRAZÍ
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé