Taky už jsem se naučil jezdit pro benzín když mi to ukazuje dojezd 150 km. Už se mi vícekrát stalo, že při dojezdu méně jak 150 km a blbě postaveným autě jsem nenastartoval.

x 1
 x 1 

x 1
 x 1

Znám lidi, co jezděj pro levnou naftu a lejou to tam div jim to neteče horem, aby ušetřili doslova pár korun
 Znám lidi, co jezděj pro levnou naftu a lejou to tam div jim to neteče horem, aby ušetřili doslova pár korun  

Mě by jen zajímalo, proč se tohle tady říká jen o V50 a nikoli o S40 a C30... To je z nich ta V50 o tolik horší, nebo je V50 prostě nejvíc, takže ty ostatní nestojí tolik za řeč, je s nimi méně špatných zkušeností či nejsou zmiňovány?mot píše:Od volva víc čekat můžeš, ale ne od V50. To podle některých není ani auto, natož pak volvo

Abych pravdu řekl tak vůbec netuším. Já proti V50 nic nemám. Kámoš ji má a je to dobrý vůz. Jen jsem to tady od pár lidí zaslechl, tak jsem to ironicky nadhodil.danny_z píše:Mě by jen zajímalo, proč se tohle tady říká jen o V50 a nikoli o S40 a C30... To je z nich ta V50 o tolik horší, nebo je V50 prostě nejvíc, takže ty ostatní nestojí tolik za řeč, je s nimi méně špatných zkušeností či nejsou zmiňovány?mot píše:Od volva víc čekat můžeš, ale ne od V50. To podle některých není ani auto, natož pak volvo

Co se týče ukazatele spotřeby, tak to mě prostě štve, protože jinde jsem se na něj mohl spolehnout..
 Co se týče ukazatele spotřeby, tak to mě prostě štve, protože jinde jsem se na něj mohl spolehnout.. 

x 1
 x 1Palubní počítač u staršího auta bez investic vždycky kecá!!! ECU neví kolik paliva dodala, ona si jenom myslí kolik ho dodala. Ecu ví na jak dlouho otevřela vstřikovač, ale vzhledem k opotřebení součástek může při stejné době otevření protéct tryskou více paliva. Proto jsou pc optimisté. Dá se podle toho i poznat na kolik jsou opotřebené vstřikovače a jestli by nestálo za to je vyměnit. Pokud auto např. žere reálně o dva litry více než udává pc tak je něco špatně.Mark232 píše:1.)A ak máš palubny počítač tak mu môžeš dôverovať . Ved to musí dodržiavať nejakú EURO normu . Takže ECU predsa musi vedieť kolko toho paliva tam dodala a na zaklade tíchto udajov posiela udaje po CAN do BC kde ti to display ZOBRAZÍ

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé