njn az dokud jsem ho od nej neodkoupil ja a udelal z nej funkcni strojspy píše:Fílo byl jsem si v T6R vyzvednout kola a s Filipem Jiřičkou jsme si tak chvíli povídali (mimochodem tohle auto taky chvíli vlastnil)

njn az dokud jsem ho od nej neodkoupil ja a udelal z nej funkcni strojspy píše:Fílo byl jsem si v T6R vyzvednout kola a s Filipem Jiřičkou jsme si tak chvíli povídali (mimochodem tohle auto taky chvíli vlastnil)
ještě chvíli a zjistíte že máte stejný vinkaspy píše:Počkej, chápu dobře, že tvoje Rko vlastnil taky předtím Filip Jiřička? Pokud ano, tak to jich měl víc - protože to moje mu říkalo pane někdy okolo 2005 - 2006.
jo tak mozna to byl taky jenom vasnivej mango-sberatel, nebo mel na sebe prihlaseny kazdy auto v T6R shopeOndra. píše:ještě chvíli a zjistíte že máte stejný vinkaspy píše:Počkej, chápu dobře, že tvoje Rko vlastnil taky předtím Filip Jiřička? Pokud ano, tak to jich měl víc - protože to moje mu říkalo pane někdy okolo 2005 - 2006.![]()
Jinak říkáš od Jiřičky auto žádný terno?
spy píše:Konečně někdo, kdo mě chápepekelnik píše:také gratuluji ke kolekci. Tuto úchylku znám....
Saffron70.-80. let
P.S. Kdybyste někde potkali slušnou S70R ... samozřejmě že v Saffronu, tak dejte vědět
max 2 majitele a min 2 nahradni turba zedali píše:Kdyby ty koruny byly český, tak bysme se o tom mohli bavit... a to eště pod podmínkou, že to má servisku a maximálně 2 majitele
pekne strieknute, len detail, ze trochu mu tie blachy nelicuju, ani v predku, ani v zadku
imho - ten jich měl na sebe desítky, vždyť se tím živí. Dotáhne z venku polomrtvý vrak, tady ho opraví, chvíli s tím možná jezdí a prodá dál (což je samozřejmě dobře, protože někde v DE by takové auto skončilo v regálu a už by nikomu nedělalo radost).st_Andy píše:jo tak mozna to byl taky jenom vasnivej mango-sberatel, nebo mel na sebe prihlaseny kazdy auto v T6R shopespy píše:Počkej, chápu dobře, že tvoje Rko vlastnil taky předtím Filip Jiřička? Pokud ano, tak to jich měl víc - protože to moje mu říkalo pane někdy okolo 2005 - 2006.kazdopadne vyhrabal jsem z analů kopii techničáku, byl to rok 2008 a ten dalsi prepis byl jiz ke mne
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé