Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Počkej, chápu dobře, že tvoje Rko vlastnil taky předtím Filip Jiřička? Pokud ano, tak to jich měl víc - protože to moje mu říkalo pane někdy okolo 2005 - 2006.
spy píše:Počkej, chápu dobře, že tvoje Rko vlastnil taky předtím Filip Jiřička? Pokud ano, tak to jich měl víc - protože to moje mu říkalo pane někdy okolo 2005 - 2006.
ještě chvíli a zjistíte že máte stejný vinka Jinak říkáš od Jiřičky auto žádný terno?
spy píše:Počkej, chápu dobře, že tvoje Rko vlastnil taky předtím Filip Jiřička? Pokud ano, tak to jich měl víc - protože to moje mu říkalo pane někdy okolo 2005 - 2006.
ještě chvíli a zjistíte že máte stejný vinka Jinak říkáš od Jiřičky auto žádný terno?
jo tak mozna to byl taky jenom vasnivej mango-sberatel, nebo mel na sebe prihlaseny kazdy auto v T6R shope kazdopadne vyhrabal jsem z analů kopii techničáku, byl to rok 2008 a ten dalsi prepis byl jiz ke mne Holt nalakala me novucicka stribrna turbinka pod haubnou a funkcni AWD, na pažroutstvi oleje, brzdy pred smrti, ucpany PCV a odpojenej chladic prevodovky + nekolik dalsich chutovek jsem dosel az doma v Košicích po 7 hodinovem nizkem pruletu
Kdo ví No to moje má těch posledních 6-7 let jednoho majitele, kterej snad všechny podobné chuťovky vychytal... Vzhledem k tomu, že s tím nalítal cca 120 000km, tak bych se tomu ani nedivil. Prostě potřeboval auto, které jezdí a ne stojí v servisu
mozna si ty nase saffrony Jiricka jenom spletl, dyt krome hagusu a optiky jsou to dvojcata se sedyma koleckama
tak jezdi a porovnavej, ja porad myslel ze C-cko bude na ceste mensi kostitras, je pravda ze RAWD je potreba nejdrive rozvolvit diky vyssi vahe a awd ustrojenstvi, ty zakruty pak ale bere ve vyssich rychlostech docela sebajiste, clovek citi jak ho predek taha a zadek tlaci ven
Ještě že to cabrio má černej interiér ... jinak nevim ... bych se asi neudržel ... jak se řekne švédsky sleva ?
No a to Rko - co k tomu dodat... Ale zase to beru pozitivně, aspoň je vidět, že ty auta pořád existují a občas se vyskytne i nějaké na prodej.
pekne strieknute, len detail, ze trochu mu tie blachy nelicuju, ani v predku, ani v zadku prednu lampu utopenu v čele skoda komentovat.. najradsej mam fotky mango C-cok na hospodarskych dvoroch a poliach.. teraz je to nejak v mode
jo tak mozna to byl taky jenom vasnivej mango-sberatel, nebo mel na sebe prihlaseny kazdy auto v T6R shope kazdopadne vyhrabal jsem z analů kopii techničáku, byl to rok 2008 a ten dalsi prepis byl jiz ke mne
imho - ten jich měl na sebe desítky, vždyť se tím živí. Dotáhne z venku polomrtvý vrak, tady ho opraví, chvíli s tím možná jezdí a prodá dál (což je samozřejmě dobře, protože někde v DE by takové auto skončilo v regálu a už by nikomu nedělalo radost).
[JPP]Údajně zachraňuje i nezachránitelné, takže se může stát, že některý kousek je svařen třeba ze třech V70 (aspoň to mi kdysi říkal láďa a soudě dle jeho V70II bych tomu i věřil). [/JPP]
_________________ je: Millennium FalconTesla model S 85D 2015, Solid White; andělíček můj strážníčekS60 2.4T 147kW 2001, Maya Yellow; Strup850 T5R 7 místné kombi 177kW 1994, Cream Yellow (schovaná pod Stone Black); Weisser Riese - bílý obrV70 2.4i 103kW 2001, Polar White; lehárošwágenVW T2b 1.6 37,5kW 1973, Kansas Beige/Pastel White
bylo: S80 se zadřenou 2.5T avtomat AWD 2004; Volvo C70 T5 (B5234T3) 1999
No a zjistil jsem, že Honda měla taky své Saffron období, tak nevím, jestli nebudu muset rozšířit portfolio značek... sice je to hnusný auto, ale ta barva ...