děláte jakoby záleželo na tom kolik to auto stálo když bylo nové...eLzyx píše:jsi z hodně levnýho krajehayney píše:to jsem taky zvědav, za kolik ti to nabídne....auto původně za milion bo kolik...S80 T6 začínala někde na 1,6M

děláte jakoby záleželo na tom kolik to auto stálo když bylo nové...eLzyx píše:jsi z hodně levnýho krajehayney píše:to jsem taky zvědav, za kolik ti to nabídne....auto původně za milion bo kolik...S80 T6 začínala někde na 1,6M
Tak schválně, jakou dostanu nabídku.eLzyx píše:tak já jen, aby nedocházelo k nějakým dezinformacím.
po týdnu:Danniel74 píše:Auto je nádherné s naprosto zachovalým interiérem, max. výbavou.
Co tomu ještě chybí? Do čeho investovat? Nebude to holý nerozum? Není pak lepší, když auto daruje orgány?Danniel74 píše:Auto mám týden a začínají samozřejmě vylézat další chybky. Do ideálu by to chtělo zainvestovat.
Máš doma křišťálovou kouli?selap píše:Aha,ja myslel voňavka s kleklou převodovkou a zatím z toho začíná vylízat ojetá a odrbaná haitra......auto se rzí,v podstatě kdekoli nebrat
Takže vražda vhodná na ND.Danniel74 píše:Drobné, neošetřené šrámy úměrné věku a používání kde se začíná objevovat povrchová rez, z malé části uvolněné plasty v interiéru, místy zpuchřelé a prodřené těsnění oken a dveří, vůle zasklení střešního okna, lokální "koroze" parabol, občasné přepínání rádia z FM na CD. Zatím vše....
Až tak to vidíš?? Mimo automat to jsou drobnosti, zpuchřelé gumy a běžná lišej.... Nechci si lhát do kapsy, opravy bych musel platit já.martinopel píše:Takže vražda vhodná na ND.Danniel74 píše:Drobné, neošetřené šrámy úměrné věku a používání kde se začíná objevovat povrchová rez, z malé části uvolněné plasty v interiéru, místy zpuchřelé a prodřené těsnění oken a dveří, vůle zasklení střešního okna, lokální "koroze" parabol, občasné přepínání rádia z FM na CD. Zatím vše....
Moudří poučit nepotřebují, zbytek si bude nabíhat stále znovu a znovu.....Honza píše:Ale proč mazat. Ať se lidstvo poučí.
Jo, nejlíp za odvoz až k toběmartinopel píše:Takže vražda vhodná na ND.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé