V aute zatim (klepu si na drevenou palici ) ani jednou, na kole nescetnekrat. Vzhledem k pohonu na plyn a hlavne k tomu, ze ani sam jsem nebyl rucne schopen srouby na kole povolit tohle vidim jako jedinou moznou cestu pro pripad nouze. Pravda, pokud trhnu plast o obrubnik tak to nepomuze, ale stejne bych to kolo asi nepovolil ;-/ A to nemluvim o zene.
Trosku OT: co vozite za klice na kola? Takove ty teleskopicke potvory? Klasickej kriz co jsem mival ve skodovce bohuzel fakt nestaci, leda vozit 2m trubku k tomu A zda dat 1500 nebo kolik za teleskop nebo za 2k koupit tyreguardian, asi TG vyhrava
A uplnej OT k pichani: Pisou ze to je latex, ze by se to dalo zajet na uplne jiny tvar uplne jinou ochranu?
Mám teleskopickej klíč, protože s tim origo se kolo někdy opravdu povolit nedá a dal jsem za něj do 200Kč
_________________ Octavia SCOUT TDI, MY2011, Fabia II HB 1,4TDI (51kW - chip na 67kW) MY2007 a Aprilia ETV 1000 Caponord MY 2003 Bylo: modrá V70R II, 300 koní, AWD, 6ti st. manuál, r.v. 2003, LPG Prins VSI
Mám taky teleskopickej (po tom co jsem zjistil že s originál klíčem se to povolit nedá) a stál pár stovek - zrovna měli akci v lidlu (a funguje, nerozpadl se po několika vyměněných kolech)
Ha, tak ta cena je nekde jinde nez jsem cekal. Ale je fakt, ze k levnym klicum mam averzi diky mechanikovi, ktery rikal, ze se s jednim hodne nabehl (ono rozpadnuti v plnem zaberu muze hoodne bolet, at uz v zadech, klouby na rukach apod.). Uvidime. Skoda ze si vsechny investice pisu na spritmonitor, hrozi ze to necham secyst a jebne me
Pokud je to utazene tak, jak ma byt a ne na krev (jak to vetsinou borci v servisech s oblibou delaj) tak to v pohode povoli s original klicem i zenska. Dotahovat kola na krev je nesmysl
Drtic píše:Pokud je to utazene tak, jak ma byt a ne na krev (jak to vetsinou borci v servisech s oblibou delaj) tak to v pohode povoli s original klicem i zenska. Dotahovat kola na krev je nesmysl
Mnojo, ale jak jim to mám říct? Žiju v domění, že tam moment utáhnutí nastaví, teď při koupi nových gum měl momenťák snad i na té ruční ráčně, když to dotahoval tak kousek šla a pak jakoby přeskočila.
Ale je pravda, že když povoloval zimní disky, tak to nešlo pořádně ani tou pneumatickou potvorou....
Jak to vypadá s tím certifikátem resp. potvrzením? (Před týdnem: "se nyní zajišťuje"). Díky
_________________ Od revoluce: 4 golfy (< 10 kg / PS), ale už se na stará kolena mírním. + autobus Ulysse 2,0 LPG.
Tak konečně, po ročním marném shánění zachovalého opravdového Volva jsem koupil tady z fóra "ještě taky Volvo":
V70 2,5LPT (B5254T), 1997 (edit 6/2010: LPG STAG 300+)