Žeby som ho pozval na náš zraz do Tatier?

tak v tomto konkretnom pripade by som bol fakt zvedavy, komu skor zhnednu pampersky....Peťo píše:Náhodou má aspoň volvo![]()
Žeby som ho pozval na náš zraz do Tatier?by ste sa pos.ali keby ujo prišiel
st_Andy píše:nech pokojne dojdemam stierace aj na lampach a dllllllhu jednotku..
I zm.. muze zitMenhir píše: Inu, je to o lidech. I zm.. si smí koupit Volvo, bohužel.
Bohužellucki píše:I zm.. muze zitMenhir píše: Inu, je to o lidech. I zm.. si smí koupit Volvo, bohužel.
skvela reakcia "zmrdobijca"Roger píše:...
Nekdy si to opravdu neodpustim a nektere prozenu a pred vytrestenyma ocima nastavim prdel brzdici krabice s TZ a jako bonus jim pochciju z ostrikovacu celni sklo...pro me to jsou stejni smejdi a machyrci v oudi, bramborakach, koncernech s sipem v ptaku, VW a podobne haveti.
mě jen nebaví to pořád dokola číst...lucki píše:jezis dalsi majitel s60 co je vztahovacny.
problem je, ze volvo sa vdaka svojej politike (resp. predajnej politike fordu) sa tak rozsirilo, ze na rozdiel od jeho zaciatocnej cielovej skupiny sa stava masovkou. a v mase ludi nie je problem najst ako idiota tak slusneho cloveka, a to je proste vsetko.
rovnako je to aj u inych automobiliek, len napr. skodoviek jazdi daleko viac, tak si to clovek hned vsimne (ale napr. mam 3 kolegov, vsetci maju fabiu, HTP, MPI a este nieco a su to normalny slusny vodici).
a co agresivne bloniny co nedavaju prednost (resp. ta nevidia, alebo nevidia znackuMenhir píše:Mám ještě jednu poznámku...![]()
Podle mých zkušeností jsou řidiči XC 90 kliďasové, co nespěchají. S tímhle typem Volva nemám žádné zkušenosti s agresivitou.
Trochu jsem se rozohnil, pardon vsem dotcenym, co si nehraji na letce a nedelaji takove zbytecne prasarny! Nechci globalizovat, ale tak obcas se to stane, ze prave tyto modely jsou takto vedeny nekym takovym ... a kdyz to dela nekdo s volvem a naschval, zamrzi me to a nekdy pekne nas..e, tak udelim vychovny krabicovy pozdrav.mbm píše:skvela reakcia "zmrdobijca"Roger píše:...
Nekdy si to opravdu neodpustim a nektere prozenu a pred vytrestenyma ocima nastavim prdel brzdici krabice s TZ a jako bonus jim pochciju z ostrikovacu celni sklo...pro me to jsou stejni smejdi a machyrci v oudi, bramborakach, koncernech s sipem v ptaku, VW a podobne haveti.
lucki píše:jezis dalsi majitel s60 co je vztahovacny.
problem je, ze volvo sa vdaka svojej politike (resp. predajnej politike fordu) sa tak rozsirilo, ze na rozdiel od jeho zaciatocnej cielovej skupiny sa stava masovkou. a v mase ludi nie je problem najst ako idiota tak slusneho cloveka, a to je proste vsetko.
rovnako je to aj u inych automobiliek, len napr. skodoviek jazdi daleko viac, tak si to clovek hned vsimne (ale napr. mam 3 kolegov, vsetci maju fabiu, HTP, MPI a este nieco a su to normalny slusny vodici).
Uživatelé procházející toto fórum: f.e.e.t, jirka87, PetrHP