Sarkasmic píše:stav výbava atd atd,povídej né!!!!!
Tentokrát to tipuji na výbavu Starline. Zřejmě vyšší třída od Filsona.
Sarkasmic píše:stav výbava atd atd,povídej né!!!!!
Termostat stojí pár korun.Ondra. píše:Social edition ale zlomilo mě že vevnitř snad nikdy nikdo neseděl Moje radost trochu opadla, motor se vůbec necche zahřát, tak mam obavy z toho nejhoršího, nehledě že na auto jsem si pučil peníze... Ale pokud to nebude makovice tak to byla za ty prachy dobrá koupě
no nebo hází vodu a někdo vyndal termostat ještě jsem na to nekoukalTom85 píše:
Termostat stojí pár korun.
Myslím, že vyndání termostatu by na házení vody moc nepomohlo, ale zas tak moc Volvům neozumím. Třeba by to pomohlo.Ondra. píše:no nebo hází vodu a někdo vyndal termostat ještě jsem na to nekoukal
OT: Proč zdar Káre???Richardz píše:Zdar Káre! Ať chodí!
OT co to mate za grafiky erbu cohosi+volvo???Richardz píše:Zdar Káre! Ať chodí!
je to znak Plzeňskýho kraje, v originále je místo losa Plzeňskej VelbloudPeťo píše: OT co to mate za grafiky erbu cohosi+volvo???
Vzal bych Starline... 3 kusy, jistota je jistotaOndra. píše:jinak jsem objednal termostat, vězte že:
Starline: 72 kč s dph
Febi: 539 kč s dph
jen tri ? alespon pet ne, za tu cenu no nekup todali píše:Gratuluju sympaťáku Jenom doufám že teď nezačneš jezdit jak gay, když se ti dostala do ruky raketa která dá ferrari s prstem v noseVzal bych Starline... 3 kusy, jistota je jistotaOndra. píše:jinak jsem objednal termostat, vězte že:
Starline: 72 kč s dph
Febi: 539 kč s dph
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé