Pozn.: Někomu stačí jedna mlhovka z výroby a někomu ne? Dvě zadní mlhovky je zbytečnost a můj názor je, že dvě couvačky mají lepší opodstatnění

A když to někomu nestačí, tak ať si z toho udělá třeba vánoční stromeček

Já to vyčetl někde na netu, jinak je mi to maximálně putna jak to je. A pak jsem psal, že u 940 jsem dal žárovku a svítil, S60 to samé. Toť vše...PecaTu píše:V mém případě žádná záslepka nebyla a zapojení také ne, takže jsem dal žárovku a ještě jsem od levé mlhovky natáhl kabel. Netuším jestli tu pravou mlhovku tam nedávají z toho důvodu kterého uvádíš, ale myslím si že díky třetímu brzd. světlu které má dnes snad každé auto si to asi nikdo nesplete.
Tak v Tvém slova smyslu nechápu význam někomu stačí jedna a někomu ne...jak to myslíš?sydney29 píše:Pokud vím, tak má na V70 II svítit vzadu celkem 4 x obrysové červené světlo. 1ks 5W + 1ks 4W na každé straně spodních dílů světel. Mlhové světlo 1x 21W na levé straně. V horních dílech brzd. světlo po 1ks 21W L + P. Zpátečka a blinkry mají vlastní umístění po 21W, tak furt nerozumím, co se tady řeší![]()
Pozn.: Někomu stačí jedna mlhovka z výroby a někomu ne? Dvě zadní mlhovky je zbytečnost a můj názor je, že dvě couvačky mají lepší opodstatnění´.
Myšleno a napsáno tak, jak jsem pročítal řádky tohoto topicu, takže si to může přebrat každý jak chce po svém. A jet za někým se zapnutýma zadníma mlhovkama L+P strana, tak...Dural8 píše:Tak v Tvém slova smyslu nechápu význam někomu stačí jedna a někomu ne...jak to myslíš?sydney29 píše:Pokud vím, tak má na V70 II svítit vzadu celkem 4 x obrysové červené světlo. 1ks 5W + 1ks 4W na každé straně spodních dílů světel. Mlhové světlo 1x 21W na levé straně. V horních dílech brzd. světlo po 1ks 21W L + P. Zpátečka a blinkry mají vlastní umístění po 21W, tak furt nerozumím, co se tady řeší![]()
Pozn.: Někomu stačí jedna mlhovka z výroby a někomu ne? Dvě zadní mlhovky je zbytečnost a můj názor je, že dvě couvačky mají lepší opodstatnění´.
Dvě zadní mlhovky nejsou snad nic proti ničemu. A co se týče krámů, které mají v jedno světle mlhu a ve druhém couvačku, to je případ sám pro sebe, ale tam už asi jde tak trochu o design že by se to tam pánům od prken nehodilo či nelíbilo ne?
Nejsem svině, ale přál bych ti ject 200km za autem s dvouma mlhovkama a 3/4 cesty z kopce kde si bude přibržďovat pochopitekně se třema světlama. Pak snad pochopíš.Dural8 píše: Tak v Tvém slova smyslu nechápu význam někomu stačí jedna a někomu ne...jak to myslíš?
Dvě zadní mlhovky nejsou snad nic proti ničemu.
Je to trochu extrém, ale myšleno za pořádné mlhy kdy nejni šance na předjetí. Zrcátka otočený někam do pryč, tak můžeš blikat jak chceš a ještě k tomu ignorant. Prostě jedna mlhovka stačí a když mě někdo dojede tak ji vypínám (alespoň já).Dural8 píše:Přej, mě to problém nedělá. Buď mu bliknu dálkovejma a pochopí, nebo ho předjedu, což spíš. Protože na to aby mě sralo že má rozsvícený mlhovky to bude muset bejt tak max. za normální a ne snížené viditelnosti, takže to nebude problém ho předjet. Jak jednoduché. Nicméně Tebou popisovaná situace je tak jako tak pohádka...
Ale věř, že to pohádka vůbec nemusí být.. Pojedeš po dálnici, která je sražená na dva pruhy - jeden tam a druhý zpět, po pravé straně budeš mít svodidla, po levé kužely a protijedoucí auta a jak potom budeš předjíždět? A třeba Ti to ani nezhasne před Tebou. A navíc někomu třeba nevadí ani dálková světla, když má samoztmívací zpětné zrcátko. Pojedeš pěkně v koloně a budeš mu pěkně koukat na dvě "náááááááááádhernýýýýýýýý" mlhovky, bude silně pršet, místy mlha a pak Ti přeji dobrou chuťDural8 píše:Přej, mě to problém nedělá. Buď mu bliknu dálkovejma a pochopí, nebo ho předjedu, což spíš. Protože na to aby mě sralo že má rozsvícený mlhovky to bude muset bejt tak max. za normální a ne snížené viditelnosti, takže to nebude problém ho předjet. Jak jednoduché. Nicméně Tebou popisovaná situace je tak jako tak pohádka...
Já jen že mám tři volva a u všech svítí jen levé a denně jezdím do práce 460TD a tam nejsou a ani nejdou dát přední mlhovky a stejně jsem v mlze nejrychlejší a když jsem je zapl na V70 tak mi vůbec nepomohli klidně bych je obětoval pro světla denního svícení ale nelíbí se mi tam dole. Jinak ventilátor mívám sem tam na nule topí to náporem celkem slušněPecaTu píše:Jestli mám koukat do jedné mlhovky, nebo do dvou je si myslím úplně jedno. Určitě není nic příjemného když potkám nějakého trotla který si spletl mlhovky s denním svícením, nebo jedu v noci za ním. K názoru Karelvolvo se snad nedá ani nic podotknout asi je sám…… jenom bych mu doporučil ještě vypnout ventilátor, rádio a jiné spotřebiče aby ušetřil energii a tím možná i nějaký decilitr.
Pojď to zkusit a pak si povíme ju? Pokoušíš se navázat na úspěchy pohádky I. pokračováním?sydney29 píše:Ale věř, že to pohádka vůbec nemusí být.. Pojedeš po dálnici, která je sražená na dva pruhy - jeden tam a druhý zpět, po pravé straně budeš mít svodidla, po levé kužely a protijedoucí auta a jak potom budeš předjíždět? A třeba Ti to ani nezhasne před Tebou. A navíc někomu třeba nevadí ani dálková světla, když má samoztmívací zpětné zrcátko. Pojedeš pěkně v koloně a budeš mu pěkně koukat na dvě "náááááááááádhernýýýýýýýý" mlhovky, bude silně pršet, místy mlha a pak Ti přeji dobrou chuťDural8 píše:Přej, mě to problém nedělá. Buď mu bliknu dálkovejma a pochopí, nebo ho předjedu, což spíš. Protože na to aby mě sralo že má rozsvícený mlhovky to bude muset bejt tak max. za normální a ne snížené viditelnosti, takže to nebude problém ho předjet. Jak jednoduché. Nicméně Tebou popisovaná situace je tak jako tak pohádka...
Co mají mlhovky v mlze společného s rychlostí? Vysvětli prosím!karelvolvo píše:Já jen že mám tři volva a u všech svítí jen levé a denně jezdím do práce 460TD a tam nejsou a ani nejdou dát přední mlhovky a stejně jsem v mlze nejrychlejší a když jsem je zapl na V70 tak mi vůbec nepomohli klidně bych je obětoval pro světla denního svícení ale nelíbí se mi tam dole. Jinak ventilátor mívám sem tam na nule topí to náporem celkem slušněPecaTu píše:Jestli mám koukat do jedné mlhovky, nebo do dvou je si myslím úplně jedno. Určitě není nic příjemného když potkám nějakého trotla který si spletl mlhovky s denním svícením, nebo jedu v noci za ním. K názoru Karelvolvo se snad nedá ani nic podotknout asi je sám…… jenom bych mu doporučil ještě vypnout ventilátor, rádio a jiné spotřebiče aby ušetřil energii a tím možná i nějaký decilitr.
A budete mít po ptákáchhayney píše: asi vám to tady za chvíli zamknu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé