Asi takSarkasmic píše:Nejak mi unika co tu vsichni resite... Octavka je o nejakou tu tridu nis nez volvo... A navíc si nemyslim že by jela nějak moc špatně... Na to co to je za auto jede docela slušně. Neříkám že to je špička,ale když budu chtít špičku tak si koupím něco jinýho...
Taky mám ten názor, ale Volva s nima srovnávaný dneska seženeš za zlomek peněz, navíc u Audi tenhle boom výkonných rodinných (a taky poctivých) vyvrcholil ještě než vyjela z Volva první T5R. Například s T5R v mnoha ohledech (kromě bezpečnosti) srovnatelná nebo lepší 100S4 vyjela v roce 91. V roce 1994 pak přišla RS4 s kterou se žádný Volvo až do současnosti ani rovnat nemůže... opět až na tu bezpečnost.LukášM píše: Třeba stará Audi S2 nebo RS2 je konkurentem starých výkoných Volv a nebojím se napsat, že je lepší
Podle mě EvianeLzyx píše:... to jako balenou z Lidlu?
Po zkušenostech s 2.6 V6 Quattro asi jojarek.krizan píše:Já kdysi vlastnil 5 válcovou Audi 5S a musím říct, že na svou dobu to byla třída a i dnes jsem s jinou audi takový zážitek z jízdy rozhodně neměl. Jen ta spotřeba, ale tomu by dnes asi už nikdo nevěřil.
neni to zas taková hrůza. Kamarád se s A8 W12 dostal i na 17 litrů.hroch32 píše:Po zkušenostech s 2.6 V6 Quattro asi jojarek.krizan píše:Já kdysi vlastnil 5 válcovou Audi 5S a musím říct, že na svou dobu to byla třída a i dnes jsem s jinou audi takový zážitek z jízdy rozhodně neměl. Jen ta spotřeba, ale tomu by dnes asi už nikdo nevěřil.
Na pětku na rovince maximální povolenou rychlostídeanoli píše:neni to zas taková hrůza. Kamarád se s A8 W12 dostal i na 17 litrů.
kéž bych při spěchání či užívání si potenciálu motoru dosahoval takto nízkých číseldeanoli píše:neni to zas taková hrůza. Kamarád se s A8 W12 dostal i na 17 litrů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé